#Hırsızı tek yumrukta yere seren apartman görevlisi

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon) 03:04

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon)

ORKESTRA AKS GTR : Cihat Akyıldız BASS : İsmail Soyberk BAĞLAMA : Özkan Alıcı ZURNA : Ünal Yürük TROMPET : Gökhan Turan PERKİSYON : Cengiz Ercümer VOKAL : Haluk Öcal - Şükrü Alkan KÜSTÜN MÜ Bir tek sözüne kurban olurum ..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Neden yüzüme bakamıyorsun? Yine ne saklıyorsun? İnan bir tek sende gizli kalmayacak İnsaf canımı yakıyorsun Neyine yapıyorsun Durdur intikamım ikimizide yakacak Saygımdan sevgimden biraz değer verdiysen Yaşadıysam bir ..

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix 01:41

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Her şey sona erdiğinde kim kazanacak? Bunu öğrenmenin tek yolu hikâyenin en başına dönmek!nHakan: Muhafız'ın 4. sezonu 9 Temmuz'da sadece Netflix’te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix, 190'dan f..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2:00:01

Bay Yanlış 1. Bölüm

Bay Yanlış 1. Bölüm Tek Parçan(26 Haziran 2020)nnEzgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrıl..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Bay Yanlış 2. Bölüm 1:53:18

Bay Yanlış 2. Bölüm

Bay Yanlış 2. Bölüm Tek Parçan(3 Temmuz Cuma)nnEzgi yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilem..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

HiraiZerdüş - Bir derdim var 03:17

HiraiZerdüş - Bir derdim var

Bir derdim bin yarayla - Ne Mecnunum ne de Leyla - Yaşar mıyım bu belayla Gülsem biraz zorlamamsa Keyfi alem yoklamamsa [ zor.. ] - Dokunmayın da böyle kalsın İçimde yalnızlık çoğalsın Sarsam biraz zorlamamsa ..

Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Bilal SONSES - Çat Kapı 02:18

Bilal SONSES - Çat Kapı

Söz, Müzik: Hakan Gülbiten(Harfe), Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Bağlama: Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan Çat Kapı Şarkı Sözleri; Sen tek kalanım, geçti yine..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..