#Hırsızı tek yumrukta yere seren apartman görevlisi

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Özgür Kaplan - Belalım - 2020 Akustik Cover Klip 03:28

Özgür Kaplan - Belalım - 2020 Akustik Cover Klip

Söz Müzik - Mahsun Kırmızıgül Yine hasretli bir güne Giriyorum hayalinle Aklımdan çıkmıyorsun belalım (belalım) Sensiz geçen akşamlarda Yine başım belalarda Mutlumusun oralarda belalım (belalım) Belalım, yaban çiçeği..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Rakibini Osmanlı Tokadıyla Bayıltan Adam 00:58

Rakibini Osmanlı Tokadıyla Bayıltan Adam

Nijerya'da karşılıklı tokat atarak oynanan oyunda tek yapmanız gereken bütün gücünüzle vurup rakibi bayıltmak. Tek bir tokatla rakibini yeren seren adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Sayan'ın Muhteşem Evi 00:53

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi

Dördüncü yıla giren ve dramın bir nebze olsun hız kesmediği Yaprak Dökümü dizisinde komplolar kuran Ceyda karakterine hayat veriyor Başak Sayan. Malum, dizide yer alan her evde bir ıstırap var. “Ama gördüğünüz gibi evimd..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle 1:32:25

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle

Andy'nin tatil için bir kovboy kampına gitmesi sonucunda oyuncakları kendi başlarına kalırlar. Kafasını ilginç oyuncaklar toplamaya takmış Al McWhiggin adlı bir oyuncak koleksiyoncusunun Woody'i kaçırmasıyla birlikte ola..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasreddin Hoca Kayıp 11:41

Nasreddin Hoca Kayıp

Nasreddin Hoca verilen yemekleri çabucak bitiren ve yenisini isteyen Küheylan’ı azarlar. Hiç iş yapmadığı halde sürekli yediğini söyler. Ertesi gün Küheylan’ın yerinde yeller esmektedir. Bir önceki gün koyulan yemekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı Özel O Ses Türkiye 02:56

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı

Şarkı Sözleri_________________________: Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim Herseyimi Uğruna bos yere mi verdim Yalan sozlerle aldatip Seninim derdin Herseyimi Uğruna ben Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim - Zeki Müren 03:37

Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim - Zeki Müren

seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim yalan sozlerle aldatip seninim derdin herseyimi ugruna ben seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim y..

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı 01:00

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı

Samsun'da balık tutmak için denize giden bir kişi yere bırakmak için elinden yere attığı balık avlamada kullandığı zıpkın yere düşünce mekanizmasından kurtularak fırlayıp karnına saplandı. Zıpkın karnına saplanmış halde ..

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce