#Hırsızı tek yumrukta yere seren apartman görevlisi

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor 02:41

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor

Megastar Tarkan ve Bülent Ersoy, önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’ta bulunan stüdyosunda görüntülendi. Ersoy: “Tarkan’ın, Ümit Hırsızı şarkısını okuyorum. Ocak’ta biteceğini düşünüyoruz.” dedi. Tarkan ve Bülent Ersoy..

  • BETA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Sigara Oyununda Suriyelileri Yolan Dayı 00:53

Sigara Oyununda Suriyelileri Yolan Dayı

Görüntüde iyi yere tezgah açan dayı Suriyelileri sigara devirme oyunu oynatarak tek tek paralarını yutuyor...

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasırgaya Aldırış Etmeyip Avokado Topladılar 01:46

Kasırgaya Aldırış Etmeyip Avokado Topladılar

Irma Kasırgası'nın etkisi altında kalan Miami'de insanlar, şiddetli fırtınayı umursamadan ağaçlardan yere dökülen değerli avokadoları tek tek topladılar...

Kafa Sallayarak Kafayı Bulan Bayan Grup Üyeleri 03:58

Kafa Sallayarak Kafayı Bulan Bayan Grup Üyeleri

Bir grup bayan farklı bir örgüt kurmaya karar ve amaç en fazla kafayı sallayıp en erken kafayı bulmaktır. Tek tek yere serilen bayan grup üyelerini tebrik eder, en kısa zamanda Allah'ın belalarını vereceğini temenni eder..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Yüzüklerin Efendisi 3 Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj Hd İzle 4:23:15

Yüzüklerin Efendisi 3 Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj Hd İzle

Kralın Dönüşü, Peter Jacksonın üçünü bir arada çekerek sinemaya uyarladığı Tolkienin ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisinin son bölümünü beyazperdeye taşıyor. Kıyamet günü ortamını yaşayan Orta Dünyada, Yüzük Savaşının son..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi 02:33

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlı..

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu 00:22

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu İzmir ve Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 20 silahlı özel güvenlik görevlisi..

Michael Jackson Şarkısına Kendini Kaptıran Güvenlik Görevlisinden Muazzam Şov 01:00

Michael Jackson Şarkısına Kendini Kaptıran Güvenlik Görevlisinden Muaz

Rusya'da buz hokeyi maçı sırasında bir güvenlik görevlisi yaptığı dans ile büyük beğeni topladı. Kameraların kendisini çekmesiyle dans etmeye başlayan adam tüm salonu kendisine hayran bıraktı...

  • Cowboy tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçan Adam 00:20

Uçan Adam

Kuru ağaç dallarını vinç yardımıyla budayan temizlik görevlisi, dalın kopmasıyla kendini bir anda havada buluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı 00:27

Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı

THY uçağında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. THY görevlisi bir uçağın kanatlarındaki buzlanmayı damacana içindeki sıvı ile önlemeye çalışıyor. Damacana görevlinin elinden kurtularak çekim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı” 04:54

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı”

Yeni doğan bebeklerin yaklaşık yüzde 3'ünde doğumda yapısal ya da işlevsel bir anomali (kusur, sakatlık) bulunuyor. Bu anomalilerin bir kısmında neden belirlenemezken belirlenen en büyük nedenin evlenme yaşının yükselmes..

Riverdale  1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 42:50

Riverdale 1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

Riverdale - Chapter 1 - 1.Sezon 3.Bölüm TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyur..

  • Tv Series tarafından
  • 12.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:49

Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyurulmuştur. Dizinin ilk bölümü 26 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Senaristliğin..