#Hırsızı tek yumrukta yere seren apartman görevlisi

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özlem - Özdemir Asaf 01:29

Özlem - Özdemir Asaf

Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykumun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, Delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizl..

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

Duvar  (1983) Yılmaz Güney  Film İzle 1:51:37

Duvar (1983) Yılmaz Güney Film İzle

Duvar 1983 - Tuncel Kurtiz, Yılmaz Güney - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Film, çeşitli suçlar yüzünden cezaevinde kalan bir grup çocuğun hikâyesini anlatır. Ankara Merkez Cezaevi’nin dördüncü koğuşunda..

  • PengoTV tarafından
  • 39.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Dinçer Ankaralı Namık  Özür Diliyorum Senden 04:50

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık Özür Diliyorum Senden

Yıllarca bekledim seni, Yaktın sevgilim sen beni. Aşkınla ben yaşıyordum, Neden terk eyledin beni. Ne kötülük gördün benden, Ölürüm vazgeçmem senden, Affet beni sen sevgilim, Özür diliyorum senden. Ne kötülük ..

Evim Sensin Türk Film İzle 1:40:18

Evim Sensin Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Söz | 59.Bölüm 2:16:22

Söz | 59.Bölüm

Nadya’yı (Selin Deveci) teslim alan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Dragan’a (Sarp Akkaya) fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı 02:35

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi artırıldı. Merkezi Aydın'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasının Antalya yetkili servisi ve bayisi Esendal Kozak, Kumluca İlçe Ziraat Odası taraf..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD 1:33:31

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 5. Bölüm ÖzetnnEzel, Bahar ve Eyşan’ı sürpriz bir yere götürür. O g..

  • Dizi TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce