#Hız kontrol kamerasını İnceleyen papağan

Kamyoncuların Dikkatsizliğinden Ortaya Çıkan Kaza 00:25

Kamyoncuların Dikkatsizliğinden Ortaya Çıkan Kaza

Yolu kontrol etmeden yola çıkan iki farklı kamyoncunun hazin sonu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'ta Arabadan Aslan Çıkması 01:09

Şırnak'ta Arabadan Aslan Çıkması

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yol kontrol noktasında polisin yaptığı uygulamada bir araç içerisinde bulunan aslan yavrusu, Gaziantep Hayvanat Bahçesinde koruma altına alındı..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.820 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Lamborghinisiyle Polise Ayar Verip Kaçan Adam 00:27

Lamborghinisiyle Polise Ayar Verip Kaçan Adam

Görüntüde kontrol amaçlı arabasını durdurmasını söylediği adama,adam iplemeyince olanlar oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapılacak En Son Araba Bmw 02:09

Şaka Yapılacak En Son Araba Bmw

O kadar kamyonları var doğuştan beri aşığım o f-450 ve f-650 kamyonlara fakat bmwnin 4 ve üstü araçlarda anahtardan kontrol edebilme özelliği olduğunu bilmiyorlar..

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak 02:11

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak

Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma Kontrol görevlileri tarafından yapılan denetimlerde yasal boy sınırı altında avlandığı için el konulan 90 ton istavrit soğuk hava depolarında bekletiliyor. Balı..

Real Madrid İdmanında Brezilyalı Yıldızdan Şahane Gol 00:17

Real Madrid İdmanında Brezilyalı Yıldızdan Şahane Gol

Müthiş kontrol, şık çalım, harika son vuruş... Real Madrid antrenmanında yıldız futbolcu Marcelo gözlerin pasını sildi...

Osmaniye'de Orman Yangını 00:31

Osmaniye'de Orman Yangını

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Düziçi ilçesi Yeşilyurt Köyü'nde çıkan yangına, 3 helikopter, 2 Amfibik uçak ve 20 araröz desteğiyle müdahale ediliyor. Yeşilyurt köyündeki ormanlık alanda henüz belirle..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Samanlıkta Çıkan Yangın Dört Saat Sonra Söndürüldü 00:28

Samanlıkta Çıkan Yangın Dört Saat Sonra Söndürüldü

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, bir samanlıkta çıkan yangını itfaiye ekipleri yaklaşık 4 saatlik çalışma sonrası kontrol altına aldı...

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone  Aire 00:59

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone Aire

Akıllı ev ekosistemlerinin merkezindeki akıllı asistanlar evle ilgili tüm kontrolü cebinize getiriyor. Aevena'nın geliştirdiği Aire ev içinde otonom olarak uçabiliyor. Alexa ile entegre olabilen robot engelleri fark eder..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare 00:44

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

Adana'da Makilik Alanda Yangın 00:59

Adana'da Makilik Alanda Yangın

Adana’nın Kozan ilçesinde makilik alanda çıkan korkuttu. Evlere ve Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokuluna yaklaşan yangın kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları sürüyor...

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare 00:44

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manavgat’ta Korkutan Yangın 01:53

Manavgat’ta Korkutan Yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kum mevkiinde bulunan çöplük alanında akşam başlayan yangın gecenin ilerleyen saatlerinde kontrol altına alınabildi...

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti 04:25

112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti

Batman’da 112 Acil Kontrol ve Komuta Merkezi’ne gelen birbirinden ilginç çağrılar, merkezin gereksiz meşgul olmasına neden oluyor. Birbirinden ilginç çağrılar pes dedirtti...

Avatar 2  Manifest Destiny  Teaser Trailer (2020) 02:35

Avatar 2 Manifest Destiny Teaser Trailer (2020)

Avatar 2: Manifest Destiny (2020) Fan Made Trailer: Bu Epik Fan'ı Kontrol Edin James Cameroons Yakında Çıkacak Sinema Avatar 2'nin Fragmanını Yaptı 2020'de Yayınlanacak Avatar 2...

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

Marketi Birbirine Katan Kadın Hırsızın Polisle Yumruk Yumruğa Kavgası 02:20

Marketi Birbirine Katan Kadın Hırsızın Polisle Yumruk Yumruğa Kavgası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia şehrinde kaçarken bir markette sıkışıp kalan kadın hırsızların polisle kavgası kameralara kaydedildi. Polis, büyük mücadele sonrası hırsızları yakalayarakolayı kontrol altına ..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'Acil' Denetimi 00:51

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'Acil' Denetimi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ankara'nın yoğunluğu fazla olan hastanelerinin acilleri ile Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezini denetledi...