#Hız kontrol kamerasını İnceleyen papağan

UKAP Göreve Hazır 00:30

UKAP Göreve Hazır

Tüm fonksiyonları uzaktan kontrol edilebilen, elektrikli motora sahip ve 5 saat kesintisiz çalışabilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), kullanıma hazır...

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

İrfan'ın Matador Eniştesi Gabriel'in Arena Faciası 01:05

İrfan'ın Matador Eniştesi Gabriel'in Arena Faciası

İhsan ünlü bir modacının kuru temizleme işini almıştır. Sevinç'le birlike kıyafetleri kontrol ederlerken çok değerli bir elbiseyi yırtarlar. Elbisenin cart diye yırtılmasını yan daireden duyan İrfan'ın aklına İspanya'da ..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım 03:52

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım

Bugün yakın zamanda keşfettiğim ama çok da memnun kaldığım bir maske tarifi paylaşıyorum sizlerle. Doğal Botoks Maskesi ! Tamamen doğal malzemelerle cildimizi gerdirip diri bir görünüme kavuşturuyoruz. Önce kontrol edi..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

Zayıf Boru Kopunca Yere Çakılan Parkurcu 02:48

Zayıf Boru Kopunca Yere Çakılan Parkurcu

Zayıf sabit olan boruyu kontrol etmeyen parkurcu çocuk yaklaşık 6-7 metre yükseklikten yere düştü ve ağır travma geçirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Milleti Ezen Motor 00:11

Milleti Ezen Motor

Kontrol çıkan yarış motoru seyircilerin içine daldı ...

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Londra’da Beş Yıldızlı Otelde Yangın 00:45

Londra’da Beş Yıldızlı Otelde Yangın

İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezindeki Knightsbridge’deki beş yıldızlı otelde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor...

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi 02:52

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda sınavlarda görebileceğiniz öğretmen tipleri var. Tedbirli, külyutmaz, kişiye göre muamele yapan, laf olsun diye kontrol eden, göz yuman, iyi niyetli... Bu öğretmenlere mutlaka rastlıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Command and Conquer Rivals  Official Reveal Trailer 01:06

Command and Conquer Rivals Official Reveal Trailer

Command & Conquer: Rivals, Mobil platformda en iyi Gerçek Zamanlı Stratejiyi yaşatmak için tasarlanan, rekabete dayalı heyecan verici bir deneyimdir. Rakip kumandanlarla gerçek zamanlı olarak çetin 1'e 1 savaşlara girece..

  • Gaming tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumuşacık Sade Kek Tarifi 02:05

Yumuşacık Sade Kek Tarifi

Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar) Hazırlanışı; 1.3 adet yumurta ve 1..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Tahinli Kek Tarifi 06:24

Tahinli Kek Tarifi

ahinli kek tarifi Malzemeler 3 tane odasında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un (kekimize unu ko..

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk 00:47

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk

Avustralya, Brisbane'de hapşırırken etrafındakilerin ödünü koparan Squek adlı bir tavuk görüntülendi. Hapşırığını kontrol edemeyen tavuğun her 5 dakikada bir bu korkunç sesi çıkarttığı belirtiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobile 400 Kiloluk Dana Bindiren Yurdum İnsanı 04:32

Otomobile 400 Kiloluk Dana Bindiren Yurdum İnsanı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde polis ekiplerinin kontrol noktasında durdurduğu otomobilden yaklaşık olarak 400 kilogram ağırlığında dana çıktı. Dana, yaklaşık yarım saatlik uğraşla arabadan çıkarıldı, hırsızlık şüphesiyle ..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman 00:44

Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman

Alkollü halde direksiyon başına geçen eleman ilerde polis kontrolü olduğunu farkedince , kontrol noktasında durmuş. Eleman alkol kontrolü yapılacağını anlayın basmış gaza topuklamış...

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Wu Dong Qian Kun Bölüm 06 Türkçe altyazılı izle 21:23

Wu Dong Qian Kun Bölüm 06 Türkçe altyazılı izle

Wu Dong Qian Kun Bölüm 06 Türkçe altyazılı anime izlenKonusunnÖz-Külvitasyon yolculuğunda, Nirvana'ya erişmek, yaşam ve ölümde ustalaşmak ve Reankarnasyon üzerinde güç elde etmek için Ying ve Yang'ı, iyi şansı kontrol ed..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Wu Dong Qian Kun Bölüm 07 Türkçe altyazılı izle 24:45

Wu Dong Qian Kun Bölüm 07 Türkçe altyazılı izle

Wu Dong Qian Kun Bölüm 07 Türkçe altyazılı anime izlennKonusunÖz-Külvitasyon yolculuğunda, Nirvana'ya erişmek, yaşam ve ölümde ustalaşmak ve Reankarnasyon üzerinde güç elde etmek için Ying ve Yang'ı, iyi şansı kontrol ed..