#Hız kontrol kamerasını İnceleyen papağan

Hasılatı Toplayan Kapkaççı Maymun 00:14

Hasılatı Toplayan Kapkaççı Maymun

Ormanlık alanı ziyarete gelen turistlerden birinin çantasını çalan maymun, bir köşeye çekilip çantanın içini kontrol etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona ile grip arasındaki farklar neler? 07:01

Korona ile grip arasındaki farklar neler?

Bu grip salgını olsaydı çok rahat kontrol etmiştik. Fakat korona, grip hastalığına benzemiyor. Yüzlerce kişiye bulaşıyor, süper bulaştırıcılar var. En önemli tedbir kalabalıkların önlenmesidir..

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor 00:55

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor

Dünyaya gelmeye hazırlanan Eva'yı Bakayım olmuş musun? diyerek kontrol eden, sonrasında da Hadi sen giyin, çıkaracağız seni diyen Erson Aksu isimli doktorun muhteşem anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor 03:43

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor

Türkiye’nin 1 milyon kilometrekarelik hava sahasında bulunan 55 havalimanının uçuş trafiği, Esenboğa’da bulunan Hava trafik kontrol merkezinde yönlendiriliyor. Merkezden hava trafiğini sağlayan kontrolörler, pilotların a..

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü 10:10

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü

Sarıyer’de bir gecekondunun çatısında başlayan yangın 3 gecekonduyu kül etti. Çevredeki binalara sıçrayan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevlere müdahale ederken ayağı kayan bir ..

Arapça Tabelalara Türkçe Ayarı 01:17

Arapça Tabelalara Türkçe Ayarı

Osmaniye’de zabıta ekipleri kent merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerine denetim yaptı. Asılan tabelalar kontrol edildi. Arapça tabelaların Türkçe’ye uygun hale getirilmesi için süre tanındı...

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor 02:15

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor

Hafta sonu kısıtlamasında polis ekiplerinin denetimleri sürüyor. Aracıyla trafiğe çıkanlar uygulama noktalarındaki ekiplerce tek tek kontrol edildi...

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı 00:35

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğe..

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu 02:20

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu

Bangladeş’te Arakanlı Müslümanların yaşadığı kampta çıkan yangın 8 saat sonra kontrol altına alınırken, yangında 9 bin 600 ev küle döndü, yaklaşık 30 binden fazla kişi evsiz kaldı...

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi 01:25

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde açtıkları yüksek sesli müzikle, çevredekilere eziyet eden sürücü, trafik denetlemesine takıldı. Kontrol sırasında fark edilen aracın bagaj kısmını tamamen kaplayacak şekilde yapılan ses düzeneğ..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi 01:25

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. İş yerinde maddi hasar oluşurken, ekipler yangın ile ilgili soruşturma b..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Karabük’te şehir çöplüğünde yangın çıktı 01:58

Karabük’te şehir çöplüğünde yangın çıktı

Karabük merkeze bağlı Aşağı Kızılcaören köyündeki şehir çöplüğünde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, çalışmalara müdahale ediyor...

Elazığ'da geri dönüşüm tesisinde yangın 01:03

Elazığ'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Elazığ'da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı...

Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını 01:22

Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını

Manavgat'taki yangını söndürme çalışmaları sürerken, Adana ve Osmaniye’de 23 ayrı noktada orman yangını çıktı. 19 noktadaki yangın kontrol altına alındı...