#Hız yapmanın sonucu

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıthane'de Faciadan Dönüldü 01:47

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü

Kağıthane'de yokuş aşağıya indiği esnada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri, evin içine girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, mikserin çarptığ..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Öldüren Bahar 1962 Türk Filmi İzle 1:36:00

Öldüren Bahar 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenmek üzereyken bir gemi kazası sonucu yabancı bir ülkede esir düşen Yücel'in Sevil'e kavuşmasını anlatır. Henüz çocukken ailesini kaybeden Sevil'i teyzesi yanına alır. Sevil, kuzeni Selim ve arkadaşı ..

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti 03:36

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti

Ankara Kalecik İstasyonu’nda iki yük treninin çarpışması sonucu 2 makinist hayatını kaybederken, 2 makinistte hafif yaralandı. Olay, Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde An..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı 02:33

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Erciş ve Muş'un Bulanık belediyelerinde çalışmalar hız kazandı...

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Amansız Japon Okçular 17:45

Amansız Japon Okçular

Geçmişte böyle savaşçılarla karşılaşsaydık bu yüce milletin hali nice olurdu göktengri bilir. adeta elleri görünmüyor ok atarken hızdan...

  • Cowboy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Çok Daha Dikkatli Olmanız Gerektiğini Gösteren Motorsiklet Kazaları 10:10

Trafikte Çok Daha Dikkatli Olmanız Gerektiğini Gösteren Motorsiklet Ka

Trafikte Çok Daha Dikkatli Olmanız Gerektiğini Gösteren Motorsiklet Kazaları..

  • BLUEHUMAN tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu 03:26

Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu

1200 metre yükseklikte saatte 260 km hız ile ilerleyen ekibe misafir olarak Jetman'ler katıldı. Fransız hava akrobasi ekibi ve Jetman'lerden muhteşem bir çalışma...

  • Cowboy tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobanda U Dönüşü Yaparak Kazaya Neden Olan TIR Şoförü 00:54

Otobanda U Dönüşü Yaparak Kazaya Neden Olan TIR Şoförü

Şile otobanında şerit değiştirerek U dönüşü yapmak isteyen bilinçsiz TIR şoförünün neden olduğu kaza gençlerin kamerası tarafından an be an kaydedildi. Kazaya karışanlardan birisinin de polis olduğu gözüken o dehşet anı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beceriksiz Sürücü Pes Dedirtti 00:39

Beceriksiz Sürücü Pes Dedirtti

Çin'deki bir çift şeritli yolda aracını ters yöne çevirmek isteyen sürücünün beceriksizliği 'yok artık' dedirtti. Geri geri gittikten sonra yavaş hareketlerle direksiyonu toparlamak yerine gaza basmayı tercih eden sürücü..

  • Cowboy tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Araç Birbirine Girdi! 00:23

15 Araç Birbirine Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun trafikte bir aracın ani fren yapmasıyla birlikte, arkadan gelen araçlar birbirine girdi. Trafiği kilitleyen kaza anı g..

  • Cowboy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:33

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Çin’de araçlar kırmızı ışıkta beklediği sırada feci bir kaza yaşandı. Arkadan seyreden bir tır, kontrolden çıkarak araçların içine daldı ve önüne ne geldiyse sürükleyip götürdü. Etiketler:..

  • Cowboy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor 01:06

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Brüksel'de Avrupalı yetkililer ile görüştü. Son günlerde Kıbrıs müzakereleri konusunda diplomasi trafiği hız kazandı. 9 Ocak'ta İsviçre'de ikili görüşmeler yenid..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..