#Hız yapmanın sonucu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı 00:35

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı

Hindistan'ın Batı Bengal bölgesinde yemek arayışıyla şehre gelen leopar büyük panik yarattı. İnsanların ağ atarak yakalamaya çalıştığı leopar bir fırsatını bulup kaçınca kent ayaklandı. Yaşanan olay kameralara böyle yans..

  • PITIRCIK tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yer Ayaklarının Altından Böyle Kaydı! 00:22

Yer Ayaklarının Altından Böyle Kaydı!

Kumsalda gezinti yapan çiftin şiddetli rüzgar sonucu uçuşan kumların arasında çektiği video herkesi şaşırttı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tahta Köprüden Kamyonet Geçirmeye Çalışmak 00:30

Tahta Köprüden Kamyonet Geçirmeye Çalışmak

Olay Vietnam'da gerçekleşmiş. Tahta köprüden geçirilmeye çalışılan kamyon köprünün yıkılması sonucu düşüyor. Şoför ise son anda kendini kurtarıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye'de yaralanan Gazi tekrar göreve gitmek istiyor 01:18

Suriye'de yaralanan Gazi tekrar göreve gitmek istiyor

El Bab gazisi görev için gün sayıyor Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçirdiği kaza sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Ömer Kayhan, bir an önce birliğine ve silah arkadaşlarına kavuşmak istiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı 04:53

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğrencileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 öğrenci öldü, 40 kişi yaralandı. Kaza, ilçe merkezi Otogar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere g..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

9 bilardo masası ve 150 metrelik parkur- Bu atış sayı olur mu ? 01:14

9 bilardo masası ve 150 metrelik parkur- Bu atış sayı olur mu ?

İngiltere'nin Bristol kentinde bir bilardo barı, 11 saat süren uğraş sonucu 9 masalık ve uzunluğu 150 metreyi bulan bir saha kurdu. Bir golf topuyla başlatılan ve 2 dakika süren bilardo numarası, videoya çekildi. Barın..

Elle Zarar Vermeden Ateş Yakmak 00:19

Elle Zarar Vermeden Ateş Yakmak

İstanbul Sultanbeyli Aydos İmamhatip Ortaokulu. Fen Bilimleri Öğretmeni. 5. sınıflara fen dersini sevdirmek ve onların derse karşı tutum ve motivasyonlarını artırmak için ara ara onlara ilgi cekici deneyler yapılması. De..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Husiler’den Suudi Arabistan Firkateynine Saldırı_ 2 Ölü 01:09

Husiler’den Suudi Arabistan Firkateynine Saldırı_ 2 Ölü

Yemen’de Husilerin Suudi Arabistan’a ait bir fırkateyne intihar saldırı düzenlemesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi...

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Türkler'den Nefret Ediyorum Diyen Kürt Kızın DNA'sı Sen Türksün Dedi!!! 03:50

Türkler'den Nefret Ediyorum Diyen Kürt Kızın DNA'sı Sen Türksün Dedi!!

Gönüllü olarak katılan kişilerden oluşan deneklerin DNA sında aslında hangi milletten ne olduğu araştırıldı.Sonunda şaşırtan gerçekler ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 3. Bölüm Fragmanı - 2 01:08

Adı Efsane 3. Bölüm Fragmanı - 2

Tarık, Bahar'ı kurtarmak için aldığı bıçak darbesi sonucu iyileşebilecek mi? Hakan, babasıyla olan sorunlarını çözebilecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı 06:27

RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı

Müge Anlı'ya insan kaçakçılarıyla konuşup onları meşruymuş gibi gösterdi iddiasıyla verdiği RTÜK'ün rekor cezasını yapılan ortak müzakereler sonucu kaldırdığı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kulağından Örümcek Çıkan Kadın 00:55

Kulağından Örümcek Çıkan Kadın

Kulağındaki kaşıntı şikayeti ile doktora giden kadın. Doktorun kulağına döktüğü solüsyon sonucu içinden çıkan örümceği görünce şaşkına döndü...

  • JokerS tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Arabadan Fırlayan Lastik Yürüyen Adamı Komalık Etti 00:27

Arabadan Fırlayan Lastik Yürüyen Adamı Komalık Etti

Araçtan fırladığı söylenen lastik yolda yürüyen adamın sırtı dönükken kafasından vurdu. Lastiğin sert ve hızlı bir şekilde çarpması sonucu yere yığılan talihsiz adam darbe sonrası komaya girdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topuklu Ayakkabı ile Yürüme Bandında Nasıl Koşulur Dersi 00:22

Topuklu Ayakkabı ile Yürüme Bandında Nasıl Koşulur Dersi

Topuklu ayakkabı konusundaki hünerleri ile tanıdığımız Filipinli Sinon Loresca'dan yürüme bandında koşu denemesi. Kendisi her ne kadar başarılı olsa da sonucu malum.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce