#Hız yapmanın sonucu

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin 02:35

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin

Kırıkkale’de esnaflık yapan Fatih Yunus Güzel’in Şahin aşkı bitmiyor. Yoğun uğraşlar sonucu İstanbul’dan aldığı 1994 model Tofaş marka Şahin’i büyük ilgi görüyor. 23 yaşında olmasına karşılık 6 bin 600 kilometre olan ara..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusr-Et'e Yemek Yemeye Gidip Tuvalet Temizlemek 00:51

Nusr-Et'e Yemek Yemeye Gidip Tuvalet Temizlemek

Nusr-Et'te hesabı ödeyemezseniz sonucu böyle oluyormuş. Virali vermiş Nusret...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı 01:11

Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı

Uçakta iki yolcunun tartışması sonucu kameralara bu görüntüler yansıdı. Biri diğerine pis kokuyorsun derken, diğeri in ulan aşağı diyerek tepki gösterdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle 04:27

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Bournemouth – Stoke City maçında; İlk yarıyı önde kapatan konuk takım Stoke City bu skoru ikinci yarıda koruyamadı karsılıklı goller bulan iki takım skoru 2-2 ye getirdi v..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Pazar Arabasından Yürüteç Yapılan Kostak Profesyonel Yürütece Kavuştu 02:03

Pazar Arabasından Yürüteç Yapılan Kostak Profesyonel Yürütece Kavuştu

Kırıkkale'de, araç çarpması sonucu arka ayakları tutmayan ve bir vatandaşın yürüyebilmesi için pazar arabasının tekerleklerini kullanarak yürüteç yaptığı sokak köpeği Kostak , Ankara'daki tedavisinin ardından profesyone..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

Yaban Ada İzle 1:59:46

Yaban Ada İzle

Yaban Ada izle, Yaban Ada full izle, Yaban Ada hd izle, Yaban Ada türkçe dublaj izle, Film 2157 yılını anlatan bir yapımdır. Rus bir pilot kaza geçirir ve kimsenin yaşamadığı bir gezegene düşer. Nükleer savaşlar sonucu y..

Arabayı Kurtarmaya Çalışırken Daha Da Batırmak 00:48

Arabayı Kurtarmaya Çalışırken Daha Da Batırmak

Görüntüde yan dönen arabayı kurtarmaya çalışan adamların yanlış uygulama sonucu içine edişini izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması 00:32

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması

Avustralya’nın güneydoğusunda bulunan Tazmanya Adası'nda deniz ateş böceği saçtığı mavi ışıkla adayı fosfor mavisine boyadı. Tazmanya adasının kuzeyinde George Town kasabasının yakınlarında, sahil kenarı boyunca deniz at..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle

Kovandere’de şehit olan Sedat Çakmak’ın oğlu Ufuk, uyuşturucu bağımlısı olmuştur. Bir çete kavgası sonucu tesadüfen bulunur. Annesi Ayfer’le yaşamaktadır. Mesut durumu öğrenince, Sedat’ın ailesiyle ilgilenmediği için suç..

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza 00:41

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazası bir araç kamerasına yansıdı. Kazada otomobil sürücüsünün ağır yaralandığı belirtildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm 24:07

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; İstanbul'un işgali sonucu 19 Mayıs’ta Fatih'te ve 22 Mayıs'ta Sultanahmet’te düzenlenen mitingler, halkın işgale tepkisi ve işgal sırasında İstanbul'un siya..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı 00:40

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor! Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Z..

Maden Ocağında Gaz Sıkışması 02:09

Maden Ocağında Gaz Sıkışması

A Haber canlı yayınına bağlanan A Haber muhabiri Yasin Anzerli Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı bir maden ocağında meydana gelen göçükle ilgili detayları aktardı. Madende gaz sıkışması sonucu yaşanan göçükte 2 kişinin ma..

  • En Yeniler tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Mumya Altyazılı Fragman 02:22

Mumya Altyazılı Fragman

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017) 04:30

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017)

Chelsea - Crystal Palace maç sonucu: 1-2 İngiltere Premier Lig'de lider Chelsea evinde Crystal Palace'ı ağırladı. Chelsea evinde şok bir yenilgi aldı. Crystal Palace mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. helsea bugün..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı 01:16

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki kömür madeninde metan gazı sıkışması sonucu 2 işçi ocakta mahsur kaldı. Gazdan etkilenen bazı işçiler de hastanelere sevk edildi...

Kafası Lavaboya Sıkışan Kedi 01:09

Kafası Lavaboya Sıkışan Kedi

Kafası Lavaboya Sıkışan Kedi Aydın Efeler ilçesinde lavaboya başını sıkıştıran yavru kedi, itfaiye ekibinin hassas çalışması sonucu kurtarıldı...

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Tuğçe Emre ile Kavga Etti ve Sinir Krizi Geçirdi! 05:30

Kısmetse Olur - Tuğçe Emre ile Kavga Etti ve Sinir Krizi Geçirdi!

Kısmetse Olur 18 Mayıs Perşembe yayınlanan son bölümde, Emre ve Tuğçe arasındaki gerginlik sonucu, Tuğçe sinir krizi geçirdi. İşte Tuğçe'nin zor anları.....

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..