#Hız yapmanın sonucu

Sollama Yapan Otomobilin Önüne Direksiyon Kırınca Takla Atmasına Sebep Olan Tanker Şoförü 01:03

Sollama Yapan Otomobilin Önüne Direksiyon Kırınca Takla Atmasına Sebep

Kaza görüntülerinin sık sık yaşandığı ülke olan Rusya’da bu kez de bir araç kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde arka arkaya giden 2 tankeri sollamak isteyen araç sürücüsü tankerin bir anda sola manevra yapması so..

  • JET TV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Tır Devrilerek Yandı Müdahaleye Giden İtfaiye Kaza Yaptı 03:33

Tır Devrilerek Yandı Müdahaleye Giden İtfaiye Kaza Yaptı

Kaza akşam saat 20. 00 sıralarında Bursa Yenişehir-İnegöl karayolu Ayaz Köyü mevkiinde meydana geldi. Yenişehir'den aldığı boş maden şişelerini Mardin'e götürmek üzere yola çıkan 32 yaşındaki Faruk Yılmaz yönetimindeki 4..

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alman Fırkateyni Füze Ateşlerken Kendisini Patlattı 00:41

Alman Fırkateyni Füze Ateşlerken Kendisini Patlattı

Alman donanmasına ait Sachsen fırkateyninden ateşlenen füzenin infilak etmesi sonucu Sachsen fırkateyni ciddi hasar gördü. Ciddi hasar alan fırkateynin fırlatma rampası, güvertesi ve kaptan köşkü olarak da bilinen köprü ..

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İngiltere'nin Dünya Kupasını Kazanacağından Oldukça Emin Olan Adam Kupanın Dövmesini Yaptırdı 00:38

İngiltere'nin Dünya Kupasını Kazanacağından Oldukça Emin Olan Adam Kup

Fanatik İngiltere taraftarı bir adam vücuduna İngiltere'nin 2018 Dünya Kupasını kazandığını gösteren kupanın dövmesini yaptırdı. Turnuvanın sonucu hakkında konuşmak için oldukça erken ancak bu adam sonuç konusunda kendin..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tren Kamyonete Çarptı 01:45

Tren Kamyonete Çarptı

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, trenin, hemzemin geçitte kamyonete çarpması sonucu bir kişi yaralandı...

Büyük Finalde Yarışmaya Veda Eden İlk İsmin Sözleri! 113. Bölüm Survivor 2018 03:08

Büyük Finalde Yarışmaya Veda Eden İlk İsmin Sözleri! 113. Bölüm Surviv

Survivor 2018'de yapılan oylama sonucu büyük finale veda eden ilk isim neler söyledi izle..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Yol Böyle Çöktü 00:36

Yol Böyle Çöktü

Çin'in Siçuan eyaletinde yol çöktü, o anlar böyle görüntülendi. Guang'an kentinde istinat duvarıyla desteklenen yol bir anda yerle bir olurken, o anda yoldan geçen yaya ve araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Çökme..

Tuğçe Ay Jelatin Maskesi Nasıl Yapılır 07:18

Tuğçe Ay Jelatin Maskesi Nasıl Yapılır

Siyah nokta, derinin alt katmanında salgılanan fazla yağın, cilt yüzeyinde bulunan ölü deri ve kirle birleşmesi sonucu meydana gelen bir cilt sorunudur...

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada 00:29

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada

Kütahya'da düğün eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu başına saçmalar isabet eden 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti...

İki Küçük Kız Kardeşin Öldüğü Kaza Kamerada 00:23

İki Küçük Kız Kardeşin Öldüğü Kaza Kamerada

Mersin'de kuzenleriyle birlikte yolun karşısına geçmek için yola çıkan 2 küçük kız kardeş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti...

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı 00:29

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde koşarak yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Tren Kazasının Yaşandığı Bölge Havadan Görüntülendi 00:35

Tren Kazasının Yaşandığı Bölge Havadan Görüntülendi

Tren kazasının yaşandığı bölge havadan görüntülendi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü oldu..

Tekirdağ'da Tren Kazası 01:12

Tekirdağ'da Tren Kazası

Tekirdağ'da tren kazası Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtiliyor...

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu 11:54

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu

Sonucu çok beğendiğim tam bir ilkbahar/yaz makyajıyla karşınızdayım. Değişik edit denemelerimin olduğu iç dökmeli size akıl danışmalı bir video oldu umarım beğenirsiniz...

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı 01:36

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı

Konya'da iki grup arasında çıkan kavga sırasında elinde pompalı tüfekle olay yerine gelen bir kişiyi gören polisler silahlarını çekip şahsa doğrulttu. Bir polisin tekme atması sonucu elindeki pompalı tüfeği düşüren şahıs..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle 3:48:18

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle

Asırlardır kayıp olan yüzük bulunur ve kaderin garip bir cilvesi sonucu, küçük bir Hobbit olan Frodonun eline geçer. İhtiyar Gandalf, bu yüzüğün Kara Lord Saurona ait özel yüzük olduğunu anlar. Frodonun yapması gereken, ..

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle 1:37:04

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmen:Wes Anderson ve Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura 29 Haziran 2018 'de Türkiye'de vizyona giren animasyon filminde Almanya, ABD ortak yapımıdır. Henüz 12 yaşında olan Atari adında bir çocuk sevd..

Gazze'de Şehit Cenazesi 01:02

Gazze'de Şehit Cenazesi

Gazze'de şehit cenazesi İsrail savaş uçaklarının Gazze'de Hamas'a ait bir gözetleme kulesine düzenlediği saldırı sonucu şehit olan İzzettin Kassam Tugayları mensubu Abdulkerim Rıdvan (22) için Refah kentinde cenaze tören..

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti 00:36

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti

İsrail askerleri Filistinli çocuğu şehit etti İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Ed-Dehişe Mülteci Kampı'nda açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki Filistinli çocuğun şehit olduğu bildirildi...

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl 04:23

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl

Usta tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bırakan Gürzap'a,..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülme Krizine Sokan Bebek 00:58

Gülme Krizine Sokan Bebek

Görüntüde bu sevimli bebek annesinin,, üzerinde yaptığı değişiklik sonucu lan ne oluyor, dedirten bakışıyla annesini gülme krizine soktu..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce