#Hız yapmanın sonucu

Havuzdan Taşan Kadın 00:15

Havuzdan Taşan Kadın

Sıcak havalarda serinlemek için bahçesindeki şişme havuza giren kadın dikkatsizliği sonucu havuzdan düşmüş. O anlar kameraya yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hindistan'da bina çöktü- 8 ölü 00:44

Hindistan'da bina çöktü- 8 ölü

Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde yer alan bir binanın çökmesi sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti...

Akaryakıt istasyonunda tırnakçılık anları güvenlik kameralarınca görüntülendi 01:45

Akaryakıt istasyonunda tırnakçılık anları güvenlik kameralarınca görün

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir akaryakıt istasyonlarına dadanan, alışveriş bahanesiyle tırnakçılık yaparak kasiyerleri dolandıran 15 kişilik çete, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Tırnakçıların son dolandırıc..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı 02:17

Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı

Bursa'da belediyenin geri dönüşüm çalışanları ile karton toplayıcılar arasında çıkan kavgada geri dönüşüm çalışanı 1 kişi başında şişe kırılması sonucu yaralandı...

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü 00:11

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü

Libya'nın Sukne kentinde Rus güvenlik şirketi Wagner'e bağlı paralı askerleri taşıyan bir helikopterin düşmesi sonucu 4 paralı asker öldü...

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü 00:54

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü

Nijerya'nın Kogi eyaletinde bir akaryakıt tankerinin devrilmesinin ardından meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Alevler bölgedeki araçlara da sıçrarken, en az 23 kişi hayatını kaybetti...

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor 05:56

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor

Adana'da, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ‘Covid-19 Çağrı Merkezi’, test sonucu pozitif çıkan vatandaşların ve kendilerinde hastalık şüphesi olduğunu belirten vatandaşların, mobil müdahale ekibiyle ihtiyaçla..

Akbaşlar tehlikede 03:34

Akbaşlar tehlikede

Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ..

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _ 01:13

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _

TEM Otoyolu Edirne istikametinde kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobil içerisindeki bir kişi yaraland..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Hatay'daki yangın farklı noktalara sıçradı 01:28

Hatay'daki yangın farklı noktalara sıçradı

Hatay'ın Belen ilçesinde trafo patlaması sonucu çıkan orman yangını farklı noktalara sıçradı. Yangına müdahale sürüyor...

Ermenistan’ın vurduğu Terter kent merkezindeki yıkım görüntülendi 02:35

Ermenistan’ın vurduğu Terter kent merkezindeki yıkım görüntülendi

Ermenistan ordusunun ateşkesi ihlal ederek gerçekleştirdiği saldırılar sonucu Terter kent merkezinde meydana gelen yıkım görüntülendi...

Kazayı izlerlerken kaza yaptılar 00:41

Kazayı izlerlerken kaza yaptılar

Denizli’de alt geçitte iki aracın çarpışması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Karşı şeritten ilerleyen ve 3 aracın karıştığı kazayı izlemek isteyen dikkatsiz sürücüler sebebiyle 7 araçlı bir başka zincirleme kaza me..

Oğlunun Kaza Yaptığını Duyan Anne Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu 02:48

Oğlunun Kaza Yaptığını Duyan Anne Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bisikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, bisiklet sürücüsü yaralandı. Yaralanan gencin annesi de olay yerine gelerek uzun süre göz yaşı döktü...

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

Suriye’de Fransa’yı protesto eden sivillere PKK_YPG’li teröristler ateş açtı- 2 yaralı 00:24

Suriye’de Fransa’yı protesto eden sivillere PKK_YPG’li teröristler ate

Suriye’nin Deyr Ez Zor kentinde Fransa’yı ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u protesto eden halka PKK/YPG’li teröristler tarafından ateş açılması sonucu 2 sivil yaralandı...

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Bursa-İzmir yolunda tır yan yattı yol trafiğe kapandı 00:19

Bursa-İzmir yolunda tır yan yattı yol trafiğe kapandı

Bursa'da tırın yan yatması sonucu yol araç trafiğine kapandı..

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı! 04:28

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis ve 2 vatandaş yaralandı. Valilikten yapılan son ..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı 06:33

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tsunami sonucu boğularak ölen 87 Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakan..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..