#Hız yapmanın sonucu

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Türkiye'nin En Çılgın Lunaparkı - Deli Mi Ne 16:00

Türkiye'nin En Çılgın Lunaparkı - Deli Mi Ne

TÜRKİYE'NİN EN ÇILGIN LUNAPARKI!! (HIZ TRENLERİ) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Belek te The Land of Legends Tema Park ta inanılmaz eğlenceli bir video çektik ve Türkiye'nin en büyük roller coaster larına b..

  • JET TV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı 01:10

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı

Haluk, mutfağa giriyor olanlar oluyor! Meltem, Haluk'un devamlı Hayır demesinden şikayetçi oluyor ve o her hayır dediğinde kalkıp oynayacağını söylüyor. Haluk ise bu durumu kabullenemiyor. Haluk, stajyerlerini akşam y..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı 01:24

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı

Sağanak yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Sakarya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Yoğun..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Kendi Kendine 160 Km Hızla Giden Motosiklet 00:38

Kendi Kendine 160 Km Hızla Giden Motosiklet

Fransa'da kaydedilen bu görüntüler izleyenlerde şok etkisi yarattı. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Yaşanan kaza sonucu motosiklet sürücüsü motosikletten düştü. Dengesi bozulmadan ilerleyen motosikletin kendi başına ..

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Reklam Panosuna Tosladı 00:26

Otomobil Reklam Panosuna Tosladı

Afyonkarahisar'ın aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak reklam panolarına çarpan aracın sebep olduğu trafik kazası, MOBESE kameralarına yansıdıı...

Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de 00:24

Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Işık ihlalinden hız sınırlarının aşılmasına kadar pek çok kuralın ihlali sonucu meydana gelen kazalar..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam 10:52

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam

Matrix filminin efsane çekim tekniklerinden biri olan Bullet-Time efektini oluşturmak için bir çok yapımcı onlarca kamera kullanıyor. Fakat Google mühendislerinden Ben Krasnow, saniyede 21.500 kare hızla çekim yapabilen ..

  • Cowboy tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden Aşık Oluruz? 05:44

Neden Aşık Oluruz?

Aşk, hayatımızı daha anlamlı yapar mı veya yalnızlıktan ve acılarımızdan bir kaçış yolu mu? Aşk, cinsel arzularımızın bir kılıfı mı yoksa bizi üretken yapmanın biyolojik bir oyunu mu?..

  • Cowboy tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Pedikür Nasıl Yapılır 02:16

Evde Pedikür Nasıl Yapılır

Evde pedikür yapmanın püf noktaları...

  • Kadınca tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Evde Manikür! 05:45

Evde Manikür!

Evde Manikür yapmanın püf noktalarını bu videoda bulabilirsiniz.Lütfen başka videolardan da haberdar olmak için KADINCA kanalına abone olmayı unutmayınız.-Aseton tüpünü manikür malzemeleri satan mağazalarda bulabilirsin..

  • Kadınca tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porselen Makyaj Teknikleri -Gelin Makyajı 08:42

Porselen Makyaj Teknikleri -Gelin Makyajı

Porselen makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir.Uygulamalı bu videomuzda bulabilirsiniz.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyaj Değişim Videosu 05:42

Makyaj Değişim Videosu

Makyaj yapmanın inceliklerini ve püf noktalarını bilmek istenilen sonuç için mutlak olması gerekenlerdir.Makyajla gelen inanılmaz çekici güzellik videomuzda .Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Kanalımız Kadınca ya abone o..

  • Kadınca tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce