#Hız yapmanın sonucu

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Çarşı Ortasında Pompalı Tüfekle Dehşet 01:31

Çarşı Ortasında Pompalı Tüfekle Dehşet

Çarşı Ortasında Pompalı Tüfekle Dehşet Eyüp Merkez Halitpaşa Caddesi'nde kurulan çarşıda yürüyen kişi, pompalı tüfekli saldırı sonucu hayatını kaybetti...

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Mustafa Cecelinin Eşi Boşanmayı İptal Edebilir Mi? 07:25

Mustafa Cecelinin Eşi Boşanmayı İptal Edebilir Mi?

Mustafa Ceeclinin i boşanmasının ardından hemen Selin İmer'le olan ilşkisi ortaya çıkan ve magazin gündeminde şok etkisi yaratan olaylar sonucu karışan olaylarda, Sinem Ceceli'ya karşı avukatında dava açması sonucu,Sinem..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torunlarıyla Oynarken Arı Soktu, Kalp Krizi Geçirip Yaşamını Yitirdi 00:42

Torunlarıyla Oynarken Arı Soktu, Kalp Krizi Geçirip Yaşamını Yitirdi

Balıkesir'de kulağından arı sokması sonucu alerjiye bağlı kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti. Arı sokmasına bağlı kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 65 yaşındaki Recep Keskin Balıkesir'de toprağa verildi...

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga 01:06

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga

İngiltere’de bir otoparkta iki otomobil çarpışması sonucu kaza meydana gelmiş. Sürücülerden biri, diğer aracın plakasının fotoğrafını çekmek isteyince müdahaleyle karşılaşmış. Ardından da telefonu yere düşüren adamla sür..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 01:01

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Rusya'da kontrolden çıkan TIR, bir aracı kağıt gibi ezdikten sonra yan yattı. Üzerine gelen TIR'dan son anda kurtulan bir araç ise, diğer şerite girince karşıdan gelen başka bir TIR'la çarpıştı. Yaşanan felaket sonucu ot..

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi 01:06

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde beton mikserinin kahvehanede oturanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolu Kaynaşlı kavşağı ışıklarında hızını alamayan..

Kendini Kendini Silahıyla Vuran Adam 00:30

Kendini Kendini Silahıyla Vuran Adam

Silahla şaka olmaz.Görüntüde tüfeğiyle şişe vuran adamın,silahını yere koymass sonucu biraz yürüdükten sonra silahın düşmesi sonucu vurulma olayı...

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağından Hamam Böceği Çıkan Kadın 01:11

Kulağından Hamam Böceği Çıkan Kadın

Uyku esnasında bir kadının kulağına hamam böceği girmiş uykudan uyanan kandın kulağında şiddetli ağrı ve rahatsızlık hissetmesi sonucu doktora gitmiş doktor tarafından yapılan muayene sonucu kadının kulağında hamam böceğ..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasık Fıtığı Nasıl Bir Hastalıktır 01:01

Kasık Fıtığı Nasıl Bir Hastalıktır

Kasık fıtığı on erkekten birinde görülen, testistisin torbaya inişi sırasındaki doğal kanalın genişlemesi ya da kapanmaması sonucu, bağırsağın zarı ile beraber torbaya hareketi sonucu olur. Kadınlarda da fıtıklar olabile..

  • NABIZ tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arapsaçı Fragman 01:00

Arapsaçı Fragman

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Turna Balığını Elinden Kaçıran Dayı 01:24

Turna Balığını Elinden Kaçıran Dayı

Uzun uğraşlar sonucu sabırla beklediği turna balığını yakalayan dayı bir anlık dikkatsizliği sonucu balığı elinden kaçırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 6 yıl önce