#Hızla geldiğini

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Barbeküsünü Çalmaya Çalışan Hırsızı Kovan Kadın 00:37

Barbeküsünü Çalmaya Çalışan Hırsızı Kovan Kadın

Verandasından sesler geldiğini fark eden kadın hemen dışarıya çıkmış ve barbeküyü çalmak isteyen hırsızla karşılaşmış. Ancak kadın barbeküyü hırsıza kaptırmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Ankara'da 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 07:35

Ankara'da 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD, saat 22.53'te Ankara'nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı...

Kumar masası bazanın altında! 01:36

Kumar masası bazanın altında!

ŞİMDİ SİZE BİR SORU..SAKLANMAYA ÇALIŞILAN BİR KUMAR MASASI EN FAZLA NEREDEN ÇIKABİLİR? SİZ DÜŞÜNÜRKEN BEN ANLATAYIM..KISITLAMAYI İHLAL EDİP BİR EVDE TOPLANDILAR, KUMAR OYNADILAR.. POLİSİN GELDİĞİNİ DUYUNCA DA BİR HEYECAN..

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü! 01:41

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü!

19 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİ, ANNESİNİN ODASINDAN SES GELDİĞİNİ DUYUNCA ELİNE ALDIĞI BIÇAKLA İÇERİ GİRDİ. KARŞISINA ÇIKAN ANNESİNİN ERKEK ARKDAŞI OLUNCA, ÖFKESİNE YENİK DÜŞTÜ...

Yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde deprem! 01:58

Yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde deprem!

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi, Yunanistan'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin şiddeti ardından 6.2 olarak güncellendi...

15 bin liralık 3 telefon aldılar 01:38

15 bin liralık 3 telefon aldılar

MANİSA'DA YAŞAYAN BİR KADIN HER AY 45 LİRA ÖDEDİĞİ TELEFON HATTI FATURASININ BU AY 4 BİN 845 LİRA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. İŞİN ASLINI ARAŞTIRINCA HATTI ÜZERİNDEN 15 BİN LİRALIK 3 TELEFON ALINDIĞINI GÖ..

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı 02:54

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan ASEM Mobilyacılar Çarşısında bir atölyede çıkan ve çevresindeki dükkanlara da sıçrayarak büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgeye gelerek incelemelerde bu..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan'da başıboş at otomobile çarptı 00:26

Lübnan'da başıboş at otomobile çarptı

Lübnan'da yolda koşarak ilerleyen başıboş at, cadde üzerinde seyir halinde olan ve atın geldiğini görünce duran otomobile çarptı...

Yediği Tokadı Çözemeyen Adam 00:12

Yediği Tokadı Çözemeyen Adam

Bir festivalde sahnedeki dans gösterisini izleyen kalabalıktaki adama arkadaşı bir tokat vurmuş. Ancak adam tokadın nereden geldiğini bir türlü anlayamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bisikletini Trene Kaptıran Adam 00:34

Bisikletini Trene Kaptıran Adam

Bisikletli grup trenin geldiğini fark edince raylara yakın bir yerde trenin geçmesini beklemişler. Ancak içlerinden biri raylara fazla yaklaşınca bisikletine tren çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu 02:27

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu

Brokoli ve karnabaharın sivilcelere iyi geldiği ortaya çıktı. Türk bilim adamlarının tesadüfen ortaya çıkardığı buluş, sivilceye çare oldu. Ocakta unutulan bir yemeğin buharlaşan suyunun pekmez kıvamında bir ürün bırak..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Dinazor Adası Film İzle 1:23:01

Dinazor Adası Film İzle

Dinazor Adası Türkçe Dublaj HD İzle – Full Tek Parça Dinosaur Island Filmin kahramanı Lucas 13 yaşlarında bir çocuktur ve bir gemi ile tatile çıkmaya karar verir.Ve birden kendisini yaratıklarla dolu bir karada bulur.Ba..

  • Tv Series tarafından
  • 16.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

İki Yalancı 1.Bölüm - İlk Görüşte Aşk Olur Mu 05:22

İki Yalancı 1.Bölüm - İlk Görüşte Aşk Olur Mu

Duygu ile Serkan'ın karşılıklı yalanları sürerken, ortaya bir de Duygu'nun sahte babası gelir. Kendisini yalanlar içinde bulan Duygu, zor da olsa bu durumu kendi lehine çevirmeyi başarır. Deniz kenarında bir araya gelen ..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..