#Hızla gelen trenin Önüne yatmak

Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonla Konuşurken Feci Çarpılmak 02:38

Telefonla Konuşurken Feci Çarpılmak

Tayland'da cep telefonuyla konuşurken karşıdan karşıya geçen bir kadına hızla gelen araba çarptı. Feci kazada metrelerce havaya fırlayan kadın ağır yaralanırken kaza bir otomobilin araç kamerası tarafından böyle kaydedil..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ) 01:01

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ)

Arka Sokaklar 447. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Suat, kendisine çarpan araba sonrasında ağır yaralanır! Arka Sokaklar, sezon finali ile 23 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hüsnü ve Suat'ın en mutlu günü. Oğull..

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi! 00:41

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi!

Polonya'da hemzemin geçit kapanmasına rağmen tren yoluna giren otobüs şoförü büyük bir felakete sebep oluyordu. Tren yolunda kalan otobüsten yolcular inerken hızla gelen tren otobüsün arkasına çarptı. Büyük bir şans eser..

Havada Ters Takla Atarak Canını Kurtaran Adam 00:52

Havada Ters Takla Atarak Canını Kurtaran Adam

Üzerine hızla gelen boğadan yaptığı inanılmaz hareketle kurtulan adam sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. Görüntüler İspanya'nın Valfermoso de Tajuna kasabası yakınlarında çekildi..

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu 00:27

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu

Rusya'nın St. Petersburg kentinde araçların arasından yola fırlayan ve sol tarafını hiç kontrol etmeyen kadına, hızla gelen bir cip çarptı. Ağır şekilde yaralanan kadın, çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kald..

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada! 00:32

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada!

Rusya'da bir araç kamerasına yansıyan dehşet kaza anı görüntülerinde ters şeritten hızla refüje çarpan otomobil, karşı yönden gelen kamyonete çarpıyor. Kamyonet kamerasının kaydettiği dehşet anları saniye saniye böyle ka..

Yok Böyle Bir Test 02:18

Yok Böyle Bir Test

Terör saldırılarına karşı geliştirilen bariyer sistemleri son hızla gelen kamyonları darmadağın ediyor. Güçlü bariyerlerin test görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasında ilk sıralarda...

Ev Kedisi Kafesteki Aslana Dikleniyor 01:03

Ev Kedisi Kafesteki Aslana Dikleniyor

Sahibinin gazına gelen Baggie isimli kedi o hızla aslana kafa tutmaya gidiyor. Arada tellerin oluşunun da etkisiyle gazın etkisi sürekli artarak devam ediyor. Bir gün tellerin olmadığı bir alanda karşı karşıya gelmeseler..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlamlık Testinden Tam Not Alan Bariyer Sistemi 02:18

Sağlamlık Testinden Tam Not Alan Bariyer Sistemi

ABD'de bazı özel alanlarda kullanılmak için geliştirilen bariyerlere sağlamlık testi yapıldı. Hızla gelen kamyoneti parçalayan demir bariyerler böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin 00:27

Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin

Çin'de yolun karşısına geçmek isteyen çifte, hızla üzerlerine gelen otomobil çarptı. Olayda kadın ve erkek metrelerce öteye savruldu. Cinayet gibi kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi...

Trafikte Makas Denemesi 00:38

Trafikte Makas Denemesi

İstanbul Silivri’de, D-100 karayolunda meydana gelen kazada, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, Edirne istikametine makas atarak hızla ilerlerken Altınorak mevkisinde yol kenarındaki bariyerlere çarpmış, kazada 4 k..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dehşet görüntüler Trenle Selfie Çok Kötü Bitti 00:39

Dehşet görüntüler Trenle Selfie Çok Kötü Bitti

Trenle selfie çekmek uğruna raylara oldukça fazla yaklaşan şahıs, bu merakının bedelini az daha canıyla ödüyordu. Hızla gelen tren, çarptığı şahsı yol kenarına fırlattı. Ağır yaralanan adam, çevredekiler tarafından hasta..

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personeli 00:25

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personel

Çanakkale Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşılan videoda, bir belediye personeli dikkati sayesinde yola koşan bir çocuğun ezilmesini engelledi. Çocuğun yola koştuğu sırada hızla gelen otobüsü fark eden belediye per..

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araçtan Kurtulup Direğe Toslamak 00:42

Araçtan Kurtulup Direğe Toslamak

Görüntülerin adresi Polonya,bisikletli bir genç aşırı hızla giderken yan yoldan gelen aracı görmemesi sonucunda,aracın son anda fark etmesiyle kıl payı kurtulan bisikletlinin panikle direğe çarpması olayı..

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni 09:49

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni

Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı hızla devam ediyor. Bu kapsamda Covid-19 ile ön cephede savaşlarını sürdüren sağlık çalışanları, dağ taş, kar kış demeden sırası gelen herkese aşıyı ulaştırmay..

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kazada 2 kişi yaralandı 01:11

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kaz

Üsküdar’da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sürücüsü, araçlarının başında durduğu esnada arkadan gelen cipin araçlarına çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza da 2 kişi yaralanırken, cip sürücüsü ise hızla olay ye..

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Yiyeceğini Martıya Çaptıran Adam 00:26

Yiyeceğini Martıya Çaptıran Adam

Sosyal medyadaki kanalı için video çeken adam, deniz kenarında bir şeyler yerken yiyeceğini hızla gelen martıya kaptırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı 01:41

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı

Büyükçekmece'de yol çalışmasını son anda fark eden ve hızla gelen İETT otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken yaşanan kaza anı ise otobüsün araç kamerası ta..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..