#Hızlı geçiş

En Kısa Sürede Yüzme Nasıl Öğrenilir.? 02:21

En Kısa Sürede Yüzme Nasıl Öğrenilir.?

Nasıl Hızlı Yüzülür? Hızlı Yüzmek İçin Ne Yapmak Gerekir? Hızlı Yüzebilmenin Püf Noktaları Hepsi (www.seyredelim.com) İyi Seyirler....

Böcekler Aleminin Rekortmenleri 03:39

Böcekler Aleminin Rekortmenleri

Böcekler aleminin rekortmenleri konulu kısa belgeselimiz. En güçlü böcek, En güzel böcek, En hızlı kara böceği, En hızlı uçan böcek, En büyük böcek sürüsü, En Hızlı Kanat Çırpıcı, En ağır böcek , En uzun böcek, En öldürü..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu 02:01

Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu

Yeni normal hayata geçiş oldukça hızlı gerçekleşti. Koronavirüs adeta unutuldu. Vaka sayıları günden güne artarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uyarılarını sürdürüyor. Maske ve mesafeye dikkat diyor ama havaların da ı..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru 02:22

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru

BUGATTI Chiron için kaydedilen rekor: 1,500 PS süper araç duran bir başlangıçtan 400 km / saate (249 mil / saat) hızlanarak sadece 42 saniye içinde (41.96) durarak geri frenlendi. Bu, şimdiye kadar ulaşılan ve dünya çapı..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Atla Da Gidek Hadi 00:08

Atla Da Gidek Hadi

benden daha hızlı giden yoktur gideceginiz yere benden daha hızlı götüren varmıdır..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Korkunun refleksi büyük olur 00:05

Korkunun refleksi büyük olur

Eline batar diye hızlı rekleks..

  • PengoTV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Ceza'ya Taş Çıkarırcasına Tatlı Satan Abimiz 00:41

Adana'da Ceza'ya Taş Çıkarırcasına Tatlı Satan Abimiz

Adana'da tatlı satan abimiz hızlı konuşmasıyla ceza'ya taş çıkartıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek 01:35

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek

Tahlil için kan örneği verdikten sonra 24 ila 48 saat arasında beklemek gerekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreci çok daha hızlı ve kolay hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Buna göre, özel bir kağı..

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Yarına yemekte ne var ? 04:23

Yarına yemekte ne var ?

Sağlıklı ve hızlı. Çağımızın beslenme trendi bu ikisi olabilir mi? Peki gelecekte yazıcıdan çıkan pizzalar mümkün olabilir mi? Geleceğin tabaklarına bir göz attık...

  • PengoTV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabadan Fırlayan Lastik Yürüyen Adamı Komalık Etti 00:27

Arabadan Fırlayan Lastik Yürüyen Adamı Komalık Etti

Araçtan fırladığı söylenen lastik yolda yürüyen adamın sırtı dönükken kafasından vurdu. Lastiğin sert ve hızlı bir şekilde çarpması sonucu yere yığılan talihsiz adam darbe sonrası komaya girdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babasından Gizli Sigara İçen Adam 00:30

Babasından Gizli Sigara İçen Adam

Çok hızlı sigara içen adam bi hayli heycanlı..

  • JET TV tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..