#Hızlıca

Fitness Topunu Kullanarak Birbirlerini Perişan Eden Çift 01:16

Fitness Topunu Kullanarak Birbirlerini Perişan Eden Çift

Ryan Hamilton ve kız arkadaşı fitness topunu hızlıca fırlatarak olur olmadık yerde acımadan birbirlerinin canını yakıyorlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asena Atalay Tan Taşçı İle İlişki Mi Yaşıyor Açıkladı 03:46

Asena Atalay Tan Taşçı İle İlişki Mi Yaşıyor Açıkladı

Ağustosta popçu Tan Taşçı ile Bodrum’da görüntülendikten sonra hakkında çıkan aşk iddialarına ‘sadece arkadaşız’ diyen Asena Atalay, Taşçı’yla birlikteydi. İkili, Karaköy’de mekâna geldi. Sabahın ilk ışıklarına kadar sar..

  • BETA tarafından
  • 1.870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Koltuğun Titreşimine Kapıldılar Beyaz Show 9 Mart 2018 02:04

Koltuğun Titreşimine Kapıldılar Beyaz Show 9 Mart 2018

Beyaz Show stüdyosunun en yeni eşyası titreşimli koltuğu ilk deneyen isim Ahmet Kural oldu. Ahmet Kural, titreşimli koltuğun etkisiyle konuşmayı zor gerçekleştirdi. Ahmet Kural'dan sonra test etmek isteyen Beyaz ise ço..

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özkaynak Topuz Süngeri ile Kolay Saç Topuzu İki Kolay Topuz 10:11

Merve Özkaynak Topuz Süngeri ile Kolay Saç Topuzu İki Kolay Topuz

5 Dakikada yapabileceğiniz iki farklı kolay topuz önerisi. Her yerde bulabileceğiniz topuz süngeri ve tokaları kullanarak uygulabilirsiniz. (Accessorize, Rossmann, Watsons) Okul, iş, toplantı öncesi aceleniz varsa saçla..

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı 00:31

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı

ABD'de bir adam, göl kenarında oltasıyla yakaladığı balığı timsaha kaptırdı. ABD'nin Florida eyaletinde göl kenarında balık tutmak isteyen bir adam tuttuğu balığı timsaha kaptırdı. Adam oltasıyla yakaladığı balığı çekerk..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedinin Kafasına Vurup Müslüman Yapan Adam 01:09

Kedinin Kafasına Vurup Müslüman Yapan Adam

Kudüs Rehberi olduğu anlaşılan Musa Biçkioğlu adındaki rehber, Mescid'i Aksa'da bir konuşma yaparak, etrafına toplananlara, ilginç bir olayı anlatıyor.Videoda, rahibe grubunun elinden bir kediyi kurtardığını ve kedinin k..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

İrmik Tatlısı Tarifi  Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı 01:46

İrmik Tatlısı Tarifi Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Canınız tatlı istediğinde hızlıca yapabileceğiniz İrmik Tatlısı tarifi. Hem sağlıklı hem pratik kakaolu veya kakao olmadan yapabilirsiniz...

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor 02:41

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor

Megastar Tarkan ve Bülent Ersoy, önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’ta bulunan stüdyosunda görüntülendi. Ersoy: “Tarkan’ın, Ümit Hırsızı şarkısını okuyorum. Ocak’ta biteceğini düşünüyoruz.” dedi. Tarkan ve Bülent Ersoy..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Çocuğun Altını Değiştirirken Dikkatini de Dağıtmanın Muhteşem Bir Yolunu Bulan Yaratıcı Baba 00:32

Çocuğun Altını Değiştirirken Dikkatini de Dağıtmanın Muhteşem Bir Yolu

Çocuğunun altını değiştirirken ağlamasının önüne geçmek isteyen bir baba oldukça yaratıcı ve basit bir yol bulmuş. Cep telefonunu kafasına bağlayan baba ekranda oynayan video ile çocuğunun dikkatini dağıtırken bir yandan..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..