#I 21 İmam adliyede

12. Sınıf Anadolu İmam Hatip 1.Bölüm İzle 17:44

12. Sınıf Anadolu İmam Hatip 1.Bölüm İzle

İslamda Sosyal Hayat ve Hürriyetler Bu dersimizde islamiyette sosyal hayatın yerini öğretiyoruz...

  • EBA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmamın Abdest Suyunu Yüzlerine Süren Araplar 01:16

İmamın Abdest Suyunu Yüzlerine Süren Araplar

Orta Doğu ülkelerinin birinde çekildiği tahmin edilen görüntülerde imam olan bir kişi abdest alıyor kol ve bacaklarında dökülen su hiç boşa gitmiyor çevresindekiler o suyu yüzlerine sürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri 05:20

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal konuşması ... Şunu asla unutmayın; o alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdi, o yaradanın 'Habibim' diye seslendiği efendilerin efendisiydi. O hatem-ul enbiyaydı,..

Acılı Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı 00:37

Acılı Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı

Tokat'ta imam hatip lisesi müdürü baba, trafik kazasında yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşını kaybeden 12 yaşındaki oğlunun cenaze namazını kıldırdı...

Konuğu Seda Sayanı  Rezil Etti 01:39

Konuğu Seda Sayanı Rezil Etti

Seda Sayanın kendi programında imam nikahlı birlikteliklere karşı çıkması açıklamalarına, programa bağlanan bir konuk sende Mahsun Kırmızıgülle imam nikahı kıydırdın açıklamalarıya ünlü sanatçının yüzünün düşmesine neden..

  • ANKA tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Neslin Öncüsü Celalettin Hoca 01:00

Bir Neslin Öncüsü Celalettin Hoca

Hayatı boyunca imam hatip okullarının açılması ve yaygınlaşması için mücadele eden, bu sebeple İmam hatip neslinin öncü ismi olarak anılan Celaleddin Ökten Hocayı rahmetle anıyoruz...

Bitcoin Ticareti İddiasıyla Görevden Alınan İmamlar Konuştu 03:03

Bitcoin Ticareti İddiasıyla Görevden Alınan İmamlar Konuştu

Zonguldak'ta sanal para birimi 'bitcoin' ticareti yaptıkları iddiasıyla görevden alınan imamlar kendilerini böyle savundu. Açıklamada bulunan Kozlu merkez Aziziye Cami imam hatibi Mecit Kırımlı ile Dereköy Cami imam hati..

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
O GECE OTELDE NELER OLDU? 02:26

O GECE OTELDE NELER OLDU?

Beşiktaş'ta bulunan lüks otelin 7'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın davasında yeni gelişme. Olayın yaşandığı Otelin 7'inci katında bulunan güvenlik k..

Fetö Haberleri 00:59

Fetö Haberleri

Fetö Haberleri İzmit Fetö'ye destek operasyonu: 13 esnaf adliyede..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Erik Dalına Klavye İle Eşlik Eden Zabıt Katibi 00:37

Erik Dalına Klavye İle Eşlik Eden Zabıt Katibi

Son dönemin düğünlerinin eğlence anlarının değişilmez oyun havasına adliyede çalışan zabıt katibi yeni bir versiyon getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Mağdurlarından Mısınız Röportaj 06:45

Çiftlik Bank Mağdurlarından Mısınız Röportaj

Hemen herkesin dilinde 511 Milyon civarında bir parayla kayıplara karışan 27 yaşındaki Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın var. Sanal bir oyun olarak başlayan, sonrasında dualarla açılan çiftlik ve şarküteri mağazalarıyla..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada 00:20

Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çocuklarını görmek için gittiği parkta boşandığı eşi Yasemin Gencer'i bıçakla yaralayan Özgür D. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Olay anının bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafında..

O tantuniciye 24 ceza! 02:29

O tantuniciye 24 ceza!

ZONGULDAK'TAKİ TANTUNİCİ DÜKKANIN CAMINA ASTIĞI YAZI VE AKIL DIŞI SAVUNMASIYLA HERKESİ İSYAN ETTİRMİŞTİ. BUGÜN ALDIĞI 23 CEZAYA İTİRAZ ETMEK İÇİN GİTTİĞİ ADLİYEDE CEZALARINA CEZA EKLEDİ. BAKIN NEDEN?..

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

15 bin liralık 3 telefon aldılar 01:38

15 bin liralık 3 telefon aldılar

MANİSA'DA YAŞAYAN BİR KADIN HER AY 45 LİRA ÖDEDİĞİ TELEFON HATTI FATURASININ BU AY 4 BİN 845 LİRA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. İŞİN ASLINI ARAŞTIRINCA HATTI ÜZERİNDEN 15 BİN LİRALIK 3 TELEFON ALINDIĞINI GÖ..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti 01:34

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ve öğretmen eşinin, imam hatip öğrencisini darp etme anları güvenlik kameralarınca kaydedildi...