#I genel sekreteri

Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle 1:25:02

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Türkan ile Kemal arasındaki aşk ve ayrılığın hikâyesi anlatılır. Türkan bir bankada müdürün sekreteri olarak çalışmaktadır. Bir gün tesadüfen Kemal ile tanışır. Kemal de zengin olan amcasının yanında ça..

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın 00:38

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin toplu temel atma törene katıldı...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız 01:33

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Dar

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

 Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır 00:36

Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. dedi...

Yıldırım-Bahçeli Görüşmesi Başladı 00:24

Yıldırım-Bahçeli Görüşmesi Başladı

Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesi başladı...

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Bahçeli ile Ahmet Türk Görüştü 00:31

Bahçeli ile Ahmet Türk Görüştü

ve beklenen oldu, hdp'li Türk ile Mhp genel başkanı yüzyüze olmasada telefonla görüştü..

Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor) 01:52

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor)

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker'in konuk olduğu Anadolu Soruyor programında Kanal 5 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdülkadir Ünal baygınlık geçirdi. Program esnasında bir anda yer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret 02:23

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babasını ziyaret etmek istedi. Ancak Safitürk'ün babası bu ziyaret talebini geri çevirdi. Reddin gerekçesini ise ..

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi 07:15

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resmi Twitter hesabı üzerinden parti içi muhaliflere yönelik sert çıkışı, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Sinan Oğan ve Meral Akşener’in başın..

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil 00:31

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. dedi...

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ? 04:37

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ?

Muhsin Yazıcıoğlu', Türk siyasetçi, Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Vikipedi Doğum: 31 Aralık 1..

David Cameron Kimdir? 01:46

David Cameron Kimdir?

David William Donald Cameron (d. 9 Ekim 1966), eski Birleşik Krallık Başbakanı ve Muhafazakâr Parti'nin eski genel başkanı. Cameron, 2005 yılında 2005 Muhafazakar Parti (BK) liderlik seçimi'ni kazanarak partinin Genel Ba..

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler 02:45

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbenin kontrollü olarak yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru sordu. TGRT'de soruları yanıtlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na ABD'den kim mail gönderdi? diye ..

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Başbakan  'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun 00:57

Başbakan 'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi...

Kılıçtaroğlu  Yalanları ve Gerçekler!! 02:38

Kılıçtaroğlu Yalanları ve Gerçekler!!

Chp genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarına yine kendisinden başkasının inanması mümkün olmasa gerek:))İzlerken güleceğiniz keyifli bir haber daha sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce