#I genel sekreteri

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği 01:21

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği Meclis genel kurulunda, bylock tartışması yaşandı. AK Parti ile HDP karşı karşıya geldi, kavga son anda önlendi....

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor 12:16

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, son olarak başkanlık sistemi değerlendirilmeli sözleriyle gündeme geldi, sonra kendi açıklamasını yalanladı. Peki Baykal, neden zikzaklarla dolu..

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da Gözaltına Alındı 00:44

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da Gözaltına Alındı

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da Gözaltına Alındı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki evinde gözaltına alınarak emniyete götürüldü.....

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor 02:41

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahatt..

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı 00:31

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ ile irtibatlı bin 218 personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme 01:49

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar; kara, deniz ve hava kuvvet komutanları ile birlikte, Şırnak, Cizre ve Silopi’de konuşlu birlikleri ziyaret ve denetlemelerini m..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır 00:41

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, ''Hükümetimizin ivedi bir şekilde kamu kurum ve kuruluşlardaki 'kravatlı ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Timsah koca domuzu böyle yuttu! HAYVANLAR ALEMİ 02:35

Timsah koca domuzu böyle yuttu! HAYVANLAR ALEMİ

timsahın inanılmaz yakalama sahnesi..

  • Cowboy tarafından
  • 5.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinirli Geyikten Ağaca Çıkarak Kurtulan Adam 00:59

Sinirli Geyikten Ağaca Çıkarak Kurtulan Adam

Geyik, geyikgiller (Latince: Cervidae) familyasında geviş getiren otobur memeli hayvanların ortak adıdır. Çift toynaklılar takımında bulunan akraba familyalardaki benzer hayvanlar da genel olarak geyik diye adlandırılmak..

  • Cowboy tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: El Bab Bölgesine Kadar Terörden Tamamen Temizlendi 00:54

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: El Bab Bölgesine Kadar Terörden Tamame

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulundu...

İsviçre'de Can Dündar'ın Katıldığı Panelde Arbede 01:30

İsviçre'de Can Dündar'ın Katıldığı Panelde Arbede

Hakkında yakalama kararı bulunan eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın, İsviçre'nin Zürih kentinde katıldığı panelde arbede yaşandı...

Romanya'da Türk Başbakan Önerisi 01:00

Romanya'da Türk Başbakan Önerisi

Romanya'da genel seçimlerin galibi Liviu Dragnea, ülkenin başbakanlık koltuğuna Tatar Türk'ü olan Sevil Şaydeh'i önerdi. Şaydeh'in başbakan olması durumunda ilk defa bir Avrupa ülkesinde Müslüman ve Türk başbakan seçilmi..

Kılıçdaroğlu'nun Bir Kilo Şeker Üretemeyen Osmanlı Sözüne 'Şeker' Gibi Yanıt 02:28

Kılıçdaroğlu'nun Bir Kilo Şeker Üretemeyen Osmanlı Sözüne 'Şeker' Gibi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün Uşak'ta yaptığı konuşmada Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar. dedi. Şekerin Cumhuriyet'in ilanından sonra 1926'da Uşak'ta üretildiğini..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

2 Gün Duyular Çalışmazsa Ne Olur? 02:47

2 Gün Duyular Çalışmazsa Ne Olur?

46 saat boyunca nükleer sığınağa koyulan insanlar üzerinde deney yapıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor 03:04

35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011'de İzmir'den milletvekili adayı olduğu genel seçim öncesi açıkladığı, yaklaşık 60 milyar lira maliyetli 35 projeden 7'si daha proje aşamasına getirildi...