#I genel sekreteri

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı 02:42

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde polisin yaptığı genel uygulama sırasında 12 ayrı suçtan aranan 42 yaşındaki Lokman Ö. sahte kimlikle yakalandı...

Kim 1000 TL İster? - Fırat Kaç Para Kazandı? 07:02

Kim 1000 TL İster? - Fırat Kaç Para Kazandı?

Bu videoda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Youtube ölçeğine uyarlıyoruz ve Kim 1000 TL İster diyoruz. Bakalım Fırat genel kültürünü konuşturarak kaç para kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi 06:03

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi

1 Kasım seçimlerinde en çok yara alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyanın gündeminde. Samsunlu bir gencin, Bahçeli taklidi yaptığı video ise en çok izlenenler arasına girmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Üçüz Askerlere Babalar Günü Süprizi 02:20

Jandarmadan Üçüz Askerlere Babalar Günü Süprizi

Jandarma Genel Komutanlığı, aynı birlikte görev yapan üçüz askerleri babalarıyla bir araya getirdi. Askerlere sürpriz yapılan buluşmaya ilişkin video, Komutanlığın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından paylaşıldı...

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Kılıçdaroğlu  Yürüyüşe Berkin Elvan’ın Ailesi De Katıldı 02:08

Kılıçdaroğlu Yürüyüşe Berkin Elvan’ın Ailesi De Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünün 13’üncü gününde Bolu Dağı geçilirken, yürüyüşe Berkin Elvan’ın ailesi de katıldı...

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika 02:54

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Ankara öğle saatlerinde parçalı bulutlu kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacak...

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi 02:20

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı alanın önüne hayvan gübresi dökülmesine sinirlenen Düzceli bir vatandaş önce Düzce Belediye Başkanı'nı aradı sonuç alamayınca da AK Parti İl Başkanı'na telefon etti. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı 01:12

Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde kameralar yeni bir skandalı daha kaydetti. Oğlu FETÖ üyeliğinden tutuklu olan bir kadın, kaos çağrısı yaptı....

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık 00:10

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yönelik sert ifadeleri gündem yarattı. Bakan Tüfenkci, Biz yollar yapıyoruz. Yolla..

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi 06:06

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi

Derede kaybolan Nehir için JAK timi devreye girdiRİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Arama Kurtarma (JAK) da..

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verecek 00:41

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verece

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde 01:50

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

 Kılıçdaroğlu'nun Asıl Amacı Ne? Deşifre 10:32

Kılıçdaroğlu'nun Asıl Amacı Ne? Deşifre

nun casusluk iddiasıyla tutuklanmasını protesto ediyorlar ve Ankara'dan İstanbul'a doğru da yürüyorlar.. Tam da bu noktada Kılıçdaroğlu'nun bugüne dek neler yaptığını ve CHP genel başkanlığındaki icraatlarını hatırlamakt..

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce