#Iade edecek

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı 00:52

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı Çarşamba Akşamı Fox'ta!nnHande Erçel ve Kerem Bürsin’ e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümül..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Bol Şahitli Nikah Töreni 00:30

Bol Şahitli Nikah Töreni

Nikah töreninde erkek ve kız tarafından şahitlik edecek iki kişi yeterken, bu nikah töreninde önüne gelen nikah şahidi olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan- 00:51

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan-

Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor karşısında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyete kilitlendi. Türk Telekom Arena'da saat ..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak 02:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı. A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitle..

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait 01:25

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait

Çin'in deniz gücünü artırmaya yönelik hamleleri ABD'yi tedirgin edecek cinsten. Çünkü ABD'de yayınlanan rapora göre, 2020 yıl sonu itibariyle Çin dünyanın en büyük donanma sahibi ülke oldu...

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu 01:32

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu

Marmara Denizi’ni esir alan müsilajla mücadele sürerken bu kez de Çınarcık Çukuru’nda hidrojen sülfür gazı tespit edildi. Akademisyenler canlı yaşamını yok edecek çözünmüş gazın tehlikesine dikkat çekti...

Bayram Tatili Sonrası Piyasalar Nasıl Olacak- - İslam Memiş Yorumluyor 05:09

Bayram Tatili Sonrası Piyasalar Nasıl Olacak- - İslam Memiş Yorumluyor

Bayram tatili sonrası piyasalar nasıl olacak? Altın ve gümüş haftaya nasıl başlayacak? Dövizdeki sessizlik devam edecek mi? Borsa İstanbul haftaya nasıl başlayacak?..

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor 07:09

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor

Bayram boyunca Türkiye'de borsa kapalı kalırken yurtdışı piyasalarında işlemler devam etti. Bayram sonrası piyasaları neler bekliyor? Altın ve gümüş haftaya nasıl başladı? Dövizdeki sessizlik devam edecek mi?..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Kanlı Para Film İzle 1:47:53

Kanlı Para Film İzle

Kanlı Para izle, Kanlı Para hd izle, Kanlı Para 720p izle, Kanlı Para türkçe dublaj izle, Kanlı Para full izle, 2012 – Avustralya yapımı aksiyon tarzındaki filmden söz edecek olursak; Alex Castro, Byron J. Brochmann ve P..

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

ENGELLERİ AŞIP AVRUPA’YA GİDİYOR 02:39

ENGELLERİ AŞIP AVRUPA’YA GİDİYOR

KÜTAHYALI SPORCU TEKERLEKLİ DANS'TA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

DİKKAT! Düğmeye Bastılar! Türkiye Ekonomisini Bekleyen BÜYÜK TEHLİKE! Bunları MUTLAKA YAPIN! 1:13:28

DİKKAT! Düğmeye Bastılar! Türkiye Ekonomisini Bekleyen BÜYÜK TEHLİKE!

04:15 Dünyada Ekonomi Alanında Ne Oluyor? 10:42 Niye Bankaları Kurtarıyoruz? 13:08 Global Rezerv Sistemi Değişimin Gerçekleşmesinin Aşamaları Nelerdir? 28:44 Elle Tutulan Her Şey Değer Kazanacak! 45:23 Bankalar Batacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat! 1:31:08

Dikkat!

Devasa Değişimler Neler olacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İKLİM VE KARBON SAHTEKARLIĞI 13:49

İKLİM VE KARBON SAHTEKARLIĞI

HAYATIMIZI ALT ÜST EDECEK!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Dursun Aşık Oluyor! 02:09

Adı Efsane 16.Bölüm - Dursun Aşık Oluyor!

Dursun, okula yeni gelen müzik öğretmenine aşık oluyor! Okula yeni müzik öğretmeni atanmıştır. Yıldız Ay! Biraz telaşlı olduğu görünen Yıldız Hoca, müdürün odasını ararken elindeki dosyaları düşürür. Ona yardım etmek içi..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntikamın Bedeli Film İzle 1:45:00

İntikamın Bedeli Film İzle

İntikamın Bedeli izle IMDb: 6.1Türkçe DublajHD Film Adı:İntikamın Bedeli Türkçe Dublaj izleFilm Konusu: Will Gerard New Orleans eyaletinde bir ingiliz öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Karısı Laura ise müzisyendir. Bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 ) 1:54:09

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 )

Genç kızların son dönemdeki sevgilisi Channing Tatum'u başrole taşıyan bu son dönem kılıç ve sandalet filmi, Devlet Düşmanı ile tanıdığımız Kevin McDonald'ın yönetmenliğinde çekildi. M.S. 2. yüzyıl da Roma İmparatorluğu..

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..