#Ibrahim erkal bunu saymıyorum müzik dinle

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman 02:30

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman

Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de sinemalarda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmey..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var 03:50

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var

Sirkesi küpüne zarar Hiç durmadan seni arıyor... Bildiği kadar Belki yolları dar hepsinin sonu sana çıkar Ve o bunu tesadüf sanıyor işte o kadar Tamam, geç oldu ve bunu yürek anlamaz Ama seviyorsa bunu da yalanlamaz Tama..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti 01:36

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu haya

Büyükçekmece'de kaza yapan otomobilin sürücüsü, trafik tutanağı tutulurken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Büyükçekmece mevkisi Edirne istikametinde ilerleyen İbrahim E.'nin ku..

Deva - Uzaklardasın 04:39

Deva - Uzaklardasın

Deva - Uzaklardasın Dinle Uzaklardasın şarkı sözleri ile Ayrılık çanı çaldı bizim için Elimizde değil artık kavuşmak Kadere mi kızsam, kızmam, kızamam Senin elindeydi sonuçta tüm zaman Şimdi sende gidince bu şehird..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..