#Iki kişi

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi 00:57

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi

Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında iki farklı kazada dün yaklaşık 100 sığınmacının boğulduğunu ve böylece 2016 yılında Akdeniz’de ölen sığınmacı sayısının 5 bini aştığını bildirdi. ..

Ruhsar 9.Bölüm 42:00

Ruhsar 9.Bölüm

Ruhsar, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış fantastik tarzda bir aile dizisi. Dizi Ruhsar ve Mazhar adında iki insanın ölümsüz aşklarını ve başlarından geçen tuhaf olayları anlatır. Eylül 2002 itibarıyla ..

Anadolu Üniversitesi'ndeki Nevruz Halayını Troll'leyen Genç 01:46

Anadolu Üniversitesi'ndeki Nevruz Halayını Troll'leyen Genç

Farkımız, tarzımız dedi! Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşen Nevruz halayını troll'leyen gencin görüntüleri iki yıl öncesine ait. Nevruz ateşinin etrafında halay çeken insanlar ve ateşin başında kopan genç.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle 2:11:02

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle

1950li yıllarda geçen hikaye ikiz kardeşlerin hayatını anlatmaktadır. Londra’da yaşayan Ronald ve Reginald Kray kardeşler şehirde herkes tarafından bilinen bir çetenin kurucularıdır. İnsanların korktuğu bir örgüt haline ..

  • Film İzle tarafından
  • 36.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine Kavga Çıktı!Bahar Candan Merve Sevin İle Pişti Olunca Çıldırdı! 13:31

Yine Kavga Çıktı!Bahar Candan Merve Sevin İle Pişti Olunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan ve Merve Sevin pişti oldu. Bahar, Merve'ye benim dolabımdan kıyafetlerimi alıp giymiş gibisin ve senin yerinde olsam beni gördü..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler 00:24

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler

Çekya'da bir hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan 21 gergedanı kaçak avlanmadan korumak için tartışmalı bir önleme başvurdu. Hayvanların anestezi altında boynuzları kesilmeye başlandı. Çek yetkililer, Fransa'daki bir hayv..

SON DAKİKA Londra'da Silahlı Saldırı 01:37

SON DAKİKA Londra'da Silahlı Saldırı

İngiltere Parlamentosu yakınlarında silah seslerinin duyulduğu ve en az iki kişinin yaralandığı bildirildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Ahtapotların Kavgası 01:23

Ahtapotların Kavgası

Gözlerinize inanamayacağınız bir renk kamuflajı yeteneği ile birbirlerine tuzak kuran iki ahtapotun 'yuva' kavgası böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Eğitici Çizgi Film  Doktor Mac Wheelie Bize Renkleri Öğretiyor Kendi Resmini Boyuyor 01:45

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Bize Renkleri Öğretiyor Kendi R

Doktor Mac Wheelie ile renkleri öğrenmeye ne dersin? Bu bölümde iki tane Doktor Mac Wheelie var. Bir tanesi beyaz; onu boyayalım. Böylece hem eğleneceğiz hem de renkleri öğreneceğiz. Harika bir vakit geçireceğiz.Kendi re..

Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle 1:23:51

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle

Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis harekat birliğine katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşında olan genç nişancı, örgütün yozlaşık azalarından biri olan Milo ile tanışır ve kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.626 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Switched at Birth Dizi Özeti: Kansas'ta yaşayan Bay, okulda yapılan kan testi sonucunda ailesiyle aynı kan grubunu paylaşmadığını farkeder. Önce bu duruma fazla ta..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Fifth Harmony - BO (BOSS) 03:04

Fifth Harmony - BO (BOSS)

Fifth Harmony - BO (BOSS) 8 Tem 2014 tarihinde yayınlandı **(Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup beş kişiden oluşmakta; Camila Cabello, Lauren Jauregui, Ally Br..

  • Candy tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Necati Şaşmaz Kimdir? 04:29

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adın..

Bu Da Oldu Kendi Kendine Asist Yapan İlk Futbolcu 00:18

Bu Da Oldu Kendi Kendine Asist Yapan İlk Futbolcu

Dikkatle izliyoruz, iki kişilik oynayan bir oyuncu... ...daha fazlası için http://www.seyredelim.com..

Emina Sandal Kimdir? 01:52

Emina Sandal Kimdir?

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ü..

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle 59:54

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle

2003'te başlayan dizinin klasik bölümlerinde; tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenir. İkisi dle birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş'ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Büt..