#Iki kişi

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartallar Yüksek Uçar 7.Bölüm 53:32

Kartallar Yüksek Uçar 7.Bölüm

Bu iki aile hem birbirleriyle kapışırlar, hem ikisi de sürekli büyür ve gelişirler...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Emre ve Şehmusa İhtar Getiren Büyük Kavga! 04:00

Kısmetse Olur - Emre ve Şehmusa İhtar Getiren Büyük Kavga!

Kısmetse Olur 4 Nisan 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Emre ve Şehmus arasında büyük bir tartışma çıkıyor ve her iki aday da uyarı alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayanlar Hentbol Süper Ligi 02:26

Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Kastamonu'nun iki takımı yarın karşı karşıya gelecek...

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

Şener Şen ve Adile Naşit'ten Komedi 01:38

Şener Şen ve Adile Naşit'ten Komedi

Gırgıriyede Şenlik Var, Kartal Tibet'in yönettiği Erler Film yapımı Türkiye filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin başından g..

 Müjdat Gezen Ve Adile Naşit'ten Ice Bucket Challenge 00:29

Müjdat Gezen Ve Adile Naşit'ten Ice Bucket Challenge

Ice Bucket Challenge yani kafadan aşağı buzlu su dökme akımını Yeşilçam'da Baryam (Müjdat Gezen) başlatmış olabilir. Tabii Adile Naşit'in katkılarıyla. Gırgıriyede Şenlik Var filminde Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin..

Justin Selena Gomezi Ağlattı 02:31

Justin Selena Gomezi Ağlattı

İki dünyaca ünlü yıldızın 5 yıl süren uzunca birbirlikteliğin ardından ayrıldılar.Selena Gomez Justin'in kendi hakkındaki düşüncelerini öğrendiğinde ise gözyaşlarını tutamadı...

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artistlik Yaparken Tek Yumrukla Nakavt Olmak 01:01

Artistlik Yaparken Tek Yumrukla Nakavt Olmak

İngiltere'nin Boston şehrinde iki arkadaş arasında yaşanan güç gösterisi kötü sonla bitti. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

Mısır'da Kilisede Patlama Anı Kamaralarda 02:35

Mısır'da Kilisede Patlama Anı Kamaralarda

ISİS, Palmiye Pazar günü Mısır'da iki Coptic kilisesinde onlarca kişiyi öldüren bombalama olaylarının sorumluluğunu üstlendi...

Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tehditle Evlenme Teklifi 01:14

Tehditle Evlenme Teklifi

Paramparça, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı, başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın ve Orhan Günşiray'ın yer aldığı, 1986 tarihli Türk filmi. Cemil (Cüneyt Arkın), kendine güveni tam, öfkesi burnun..

Benim İçin Ucuz Bir Kadınsın 01:51

Benim İçin Ucuz Bir Kadınsın

Paramparça, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı, başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın ve Orhan Günşiray'ın yer aldığı, 1986 tarihli Türk filmi. Cemil (Cüneyt Arkın), kendine güveni tam, öfkesi burnun..

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez 07:22

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun, Merve Sevin'in kombinini kopyaladığını iddia ederek Aleyna'ya Merve diye hitap edince Merve ben çok güçlü..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..