#Iki kişi

Kingsman Fragmanı 00:16

Kingsman Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Acı Hayat 01:07

Acı Hayat

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüştü...

Rafet El Romana Kızlarından Tam Destek 02:18

Rafet El Romana Kızlarından Tam Destek

Oğlu ve iki kızıyla gezmeye çıkan Rafet El Roman görüntülere takılıyor. Evlilik ile ilgili sorulara cevap veren sanatçı kızlarına sorulduğunda babalarına o mutlu olsun bizim içi,n yeter dediler...

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onlar Bakışarak Anlaşanlar 00:47

Onlar Bakışarak Anlaşanlar

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

İstersen Ebeni De Çağır 00:53

İstersen Ebeni De Çağır

Bu iki arkadaşın hayatta birleştiği tek nokta vardır: İkisinin de karılarından ayrılıp aynı evde yaşamaya mecbur olmaları... Ve bu mecburiyet başlarına neler getirir neler!..

Ayşecan'ı Kim Tavladı 00:32

Ayşecan'ı Kim Tavladı

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Lig Hatırası_ Trabzonspor - Beşiktaş 23:13

Lig Hatırası_ Trabzonspor - Beşiktaş

Ligde bu hafta karşılaşacak olan iki takım arasında oynanan eski karşılaşmalara gidiyoruz.....

Daha Golleri Atamadım Saffet 00:54

Daha Golleri Atamadım Saffet

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat 02:23

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat

Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır...

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü! 13:29

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Dilara Taşkın yine uykuya yenik düştü ve onu uyandıran ise yine Kerimcan Durmaz oldu. Kemal Doğulu, Dilara'nın her gün serviste iki saat pl..

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga! 05:13

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Emre ve Adnan arasında tartışma çıkıyor. Adnan'ın son zamanlarda Emre'ye karşı tavırlı davranışları gündeme geliyor ve iki eski dost arasında ipler gerilince, dostlu..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Lazio 6-2 Palermo  Maç Özeti İzle 03:42

Lazio 6-2 Palermo Maç Özeti İzle

23/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 33. Haftasında Oynanan Lazio – Palermo maçında; Ev sahibi Lazio konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 5-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında Palermo’nun iki golune engel ol..

Çifte Soygun 1:27:14

Çifte Soygun

Çifte Soygun izle, Çifte Soygun full izle, Çifte Soygun türkçe dublaj izle, Çifte Soygun hd izle, Bankanın kapanmasına az bir zaman kala para çekmeye giden kennedy iki çetenin birbirinden habersiz bankayı soymasına şahit..

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES

Emily Deschanel tarafından canlandırılmaktadır. Jeffersonian'da çalışan adli bir antropologdur. Alanında (adli antropoloji) dünyanın en iyilerindendir hatta en iyisidir. Cinayetlerin çözülmesi ve suçluluların yakalanması..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tramvay Nasıl Birbirine Baglanır :) 01:00

Tramvay Nasıl Birbirine Baglanır :)

İki Bayan Görevlenin Tramvay'a Yaptıkları :)..

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gırgıriye'de eğlence Var Film Müziği 02:51

Gırgıriye'de eğlence Var Film Müziği

Gırgıriyede Şenlik Var, Kartal Tibet'in yönettiği Erler Film yapımı Türkiye filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin başından g..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) 44:53

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döne

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan Perran Kutman'ın başrolde oynadığı yerli dizidir. Konu 1986 yılında TRT ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya 04:45

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya

İki lafımdan bir tanesi sensin Seviyorum seni aşkım sen bilmezsin Sevmiyorsan beni git gözüm görmesin Seni sevdiğimi unut kimse bilmesin Yıkılsın dünya. Koymaz ki bana. Ölϋm olsa da sonunda. Sensiz mi asla. Doymadım ki ..

  • Candy tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman- The Golden Circle Fragmanı 01:47

Kingsman- The Golden Circle Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Piton İle Timsah Karşılaşırsa 01:47

Piton İle Timsah Karşılaşırsa

Hayvanlar aleminden kesitler sunduğumuz Belgesel Haber Kuşağı'nda bugün dev piton ile timsah arasındaki amansız mücadeleye yer verildi. Ortak yaşam alanları nehirler olan bu iki canlı kimi zaman karşı karşıya gelebiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce