#Iki kişi

Seni ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum 00:39

Seni ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Turhan Seyfioğlu, Cavidan Dora Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze 02:20

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze

Şiir : Öyle Seviyorum Seni Şair : Cemal SÜREYA Cemal Süreya- Uzaktan Seviyorum Seni Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan, Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum! Öyle uzaktan seviyorum seni! El..

 Zayıflama Kampına Alınan Maymun Görenleri Şaşırtıyor 02:12

Zayıflama Kampına Alınan Maymun Görenleri Şaşırtıyor

Tayland’da obez bir maymun, cinslerinin normal kilosundan iki kat daha fazla ağırlıkta olunca şişmanlama kampına gönderilse de yeme alışkanlığından vazgeçebilmiş gibi gözükmüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı'dan Çıplak Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!! 01:23

Ebru Şallı'dan Çıplak Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!!

Sosyal medyaya düşen çıplak fotoğrafla magazin gündemine bomba gibi düşen Ebru Şallı, Nişantaşı City's AVM çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü manken skandal fotoğraf sonrası Zor bir süreçteyim, iki evladım var dedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ençok Bensu Soral mi Serenay Sarıkaya mı Beğeniliyor! 01:36

Ençok Bensu Soral mi Serenay Sarıkaya mı Beğeniliyor!

İkisi de güzel ikiis de başarılı...Peki sokaktaki insanlar bu iki güzel oyuncudan en çok hangisini beğeniyor...

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yeni KHK Yayınlandı 04:07

2 Yeni KHK Yayınlandı

689 ve 690 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname yayınlandı. Yeni yayınlanan KHK'lar ile ilgili detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı....

Erkekleri Etkileme Konusunda Garson vs Model 02:34

Erkekleri Etkileme Konusunda Garson vs Model

Yanına gelen garsonun birlikte takılma isteğini geri çevirip daha iyi görünümlü kadına farklı şekilde yaklaşan erkek iki yüzlü davranışının kurbanı oldu.....

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!. 2:21:31

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 mağlup ederek seride 2-0 üstünlük sağladı. Bu sonuçla 2016-2017 sezonunda VakıfBank ligi üçüncü sırada tamamlarken, Eczacıbaşı VitrA ise 4. oldu. Karşıl..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Erkekleri Etkileme Konusunda- Garson vs Model 02:34

Erkekleri Etkileme Konusunda- Garson vs Model

Yanına gelen garsonun birlikte takılma isteğini geri çevirip daha iyi görünümlü kadına farklı şekilde yaklaşan erkek iki yüzlü davranışının kurbanı oldu.....

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Savaş Gemileri Filipinler'de 00:25

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de

Çin donanmasından bir filo, üç günlük dostane bir ziyaret için Filipinler'in güneydoğusundaki liman kenti Davao'ya geldi. Çin askeri gemilerinin tarihi ziyareti dolayısıyla, ülkenin üçüncü büyük kentindeki limanda tören ..

Motor Sporlarından Haberler 00:58

Motor Sporlarından Haberler

İki dalda yarışların yapıldığı pistlere konuk oluyoruz...

1960'ların Bar Kadını 01:34

1960'ların Bar Kadını

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Koç'la Aynı Araba'da Seyahet Eden Adamın Dramı 04:35

Koç'la Aynı Araba'da Seyahet Eden Adamın Dramı

Koçla Seyahet Eden Adam, Koçla Seyahat Eden Adamın Dramı Koçla Aynı Arabada Giden İki Kişinin Komik Diyalogları, İzlenme Rekoru Kırdı...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

Arkadaşımın Aşkısın. Aynı kıza aşık olan iki arkadaşın öyküsü. Filmin Adı: Arkadaşımın Aşkısın Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ekrem Bora, İzzet Günay, Filiz Akın..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem 04:25

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem

Ağlayam ağlayam Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Bir bilinmeze bıraktım kendimi Çok aradım bulamadım dengimi Kızılırmaklara bağla mendili Çağlayan çağlayan Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Ağla..

Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga 00:50

Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga

Pegasus Havayolları uçağında yaşanan kavgada iki yolcu arasında başlayan kavgaya diğer yolcular da karışınca uçakta arbede yaşandı. Kabin ekipleri ve diğer yolcular, kavgaya karışan yolcuları güçlükle ayırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum 03:42

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gasptan Yakalandı: 01:36

Gasptan Yakalandı: "Paraya İhtiyacım Yok" Dedi

Adana'da iki olayda bin 330 lira gasp ettiği iddiası ile yakalanan zanlı, benim gaspla işim yok, benim de babamın da paraya ihtiyacı yok dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce