#Iki kişi

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Nihat Hatipoglu - Sahur - Kabir Azabı 48:22

Nihat Hatipoglu - Sahur - Kabir Azabı

İnsan öldükten sonra kabre konulunca, Münker ve Nekir adında iki melek, kendisine gelerek; Rabbin kimdir? Peygamberin kimdir? Dinin nedir? diye sorarlar. İman ve güzel amel sahipleri bu gibi sorulara doğru cevap verirl..

İsveçli Turistle Geyik Muhabbeti 01:34

İsveçli Turistle Geyik Muhabbeti

Filmin Adı: İki Yabancı Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Hakan Ural, Brigitte Braun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu? 15:23

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Gamze Taşkın'ın elbisesini geçen haftaki elbisesine benzetince Gamze iki elbisenin çok farklı olduğunu söyledi. Simay Tokatlı ..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Applecart Fragmanı 01:25

Applecart Fragmanı

Bakıcı bir anne aklını kaybeder, trajedi ve cinayetle sonuçlanan bir dizi olayı başlatır. Casey Pollack'ın hikayesi, ormandaki bir gece mutlak terörle sonuçlanacağı için iki farklı açıdan açığa çıkıyor...

Fernando Alonso 350 kmh ile 2 Kuşu Avladı 00:15

Fernando Alonso 350 kmh ile 2 Kuşu Avladı

F1 pilotu Fernando Alonso, pistte 350 kmh ile giderken iki kuşa aynı anda çarptı. Kuşlar kelimenin tammanasıyla parçalandı...

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihin En Hızlı Nakavtı 00:23

Tarihin En Hızlı Nakavtı

10 numara, beş yıldız, süper, über, harika, magnifişınt, ovsım, harikulade, mükemmel yırmıhlar gerçekten. Şırink-şırank, şlik-şlak, vın-zın falan. Yine mükemmel yazdım. Aslında iki tane nakavt var ama şimdi 'nakavtları' ..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manken Ayağına Dolandırıcılar 00:40

Manken Ayağına Dolandırıcılar

İki Kadın, Kendilerini Manken Olma Vaadiyle Kandıran Dolandırıcıyı Tuzak Kurup Otelde Öldürdü izle..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm 07:40

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde gün sonunda Hıdırellez kombinleriyle jüriden tarz alan ve iki puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 07 Mayıs 2017 Pazar günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:14

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Ahmet (Ayhan Işık) hapisten yeni çıkmıştır . Mahalleli onu beklemektedir . Başta onu seven Gül ( Semra Sar ) ile kızı Ayla'dır. Hapisteyken kızına Gül bakmıştır. Birbirlerini severler , evlenmeye de karar verirler. Fakat..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Burak Yılmaz Kaldığı Yerden 00:23

Burak Yılmaz Kaldığı Yerden

Sakatlığı nedeniyle iki maçtır takımı Beijing Guoan'dan ayrı kalan Burak Yılmaz yeniden çalışmalara başladı...

Moreirense 2-1 Sp. Braga Maç Özeti 03:52

Moreirense 2-1 Sp. Braga Maç Özeti

Moreirense Sporting Braga resepsiyonda değerli zafer (2-1) kaptı. Arsenalistas sadece 24 sonra 10 azaldı olduğu bir oyunda Nildo Petrolina iki ince hedeflerle, '(Rosic sürgüne göndermekle, ana 36'ya Ricardo Horta açıcı) ..

Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı 01:11

Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı

Uçakta iki yolcunun tartışması sonucu kameralara bu görüntüler yansıdı. Biri diğerine pis kokuyorsun derken, diğeri in ulan aşağı diyerek tepki gösterdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakmadan Ritimli Soğan Doğrayan Adam 00:27

Bakmadan Ritimli Soğan Doğrayan Adam

Soğan piyazlık doğranmak için ilk önce soyulur. Sonrasında parmaklar saklanarak enine doğru kesilir. Yemeklik doğranmak için ise yan yatırılıp bıçağın ucuyla kesikler atılır. Paralelinden de iki çizik atıldıktan sonra en..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle 04:27

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Bournemouth – Stoke City maçında; İlk yarıyı önde kapatan konuk takım Stoke City bu skoru ikinci yarıda koruyamadı karsılıklı goller bulan iki takım skoru 2-2 ye getirdi v..

Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce