#Iki kişi

Beyaz'ın Annesinin Nuri Alço İle Olan Komik Anısı 01:37

Beyaz'ın Annesinin Nuri Alço İle Olan Komik Anısı

Ata Demirer, annesini asansör fobisi ile ilgili bir anısını anlatması üzerine, Beyaz da annesinin Nuri Alço ile ilgili bir anısını anlattı.. İki komik anı seyircileri çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga 01:06

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga

İngiltere’de bir otoparkta iki otomobil çarpışması sonucu kaza meydana gelmiş. Sürücülerden biri, diğer aracın plakasının fotoğrafını çekmek isteyince müdahaleyle karşılaşmış. Ardından da telefonu yere düşüren adamla sür..

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibini Çok Seven Kurbanlar 00:29

Sahibini Çok Seven Kurbanlar

Kurbanlar sahiplerinin arabası olmadığı halde bisikletinde bile gitmeye razı olmuşlar. Şehirde bisiklet üzerinde seyahat eden sahibiyle iki koyun görenleri şaşırttı...

  • JET TV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur..

Minili Sarışın Kedicikler Kurtlarını Döküyor 00:42

Minili Sarışın Kedicikler Kurtlarını Döküyor

Adnan Oktar İki sarışın güzelin harika dansını gözlerini kırpmadan izliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıplak Şekilde Keman Çalıp Uçaktan Atlamak 02:18

Çıplak Şekilde Keman Çalıp Uçaktan Atlamak

Avustralya'lı 30 yaşındaki müzisyen Glen Donnelly doğum gününde çıplak bir şekilde keman çalarak iki kişilik bir paraşütle tandem atlayışı gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eylül 2017 05:00

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eyl

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takımımıza kritik galibiyeti getiren tek golü 75. dakikad..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya  Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı 01:00

Kolombiya Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı

Kolombiya’nın, FARC’tan sonra en büyük gerilla hareketi olan Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) elindeki Rus rehineyi öldüklerini açıkladı. ELN örgüt liderlerinden Yerson Reuters’e yaptığı açıklamada, Kolombiya’nın Choco bölg..

Siyah Beyaz Aşk Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk Fragmanı

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:21:12

Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

DC evreninin de bitmek bilmeyen yapımlarını bir bir görmeye başlayacağımız şu yıllarda, Patty Jenkins’in yönetmenliğini yaptığı Wonder Woman 2 Haziran 2017 tarihinde Türkiye sinemalarında gösterime girecek. Başrolde Wond..

S-400 Füze Alımında Son Aşama  Kritik Tarih 11 Eylül 01:43

S-400 Füze Alımında Son Aşama Kritik Tarih 11 Eylül

Türkiye-Rusya hattında uzun süredir görüşmeleri devam eden S-400 hava savunma sisteminde sona yaklaşılıyor. İki ülke arasında istişareler sürerken, 11 Eylül'de toplanacak Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde S-400 konusu ma..

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi 00:15

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi

iha.com.tr » Asayiş » İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi 08 Eylül 2017 12:29 İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi Konya’da bir traktörün arkasındaki römorka iple bağlanan köpeğin sürü..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Kör Etmenin Bedeli 15 Gün Mü 02:47

Kör Etmenin Bedeli 15 Gün Mü

Gaziantepte Öztürk ailesinin evini basarak aileye kurşun yagdırıp iki gencin kör olamsına neden olan olayda saldırganlar 15 gün sonra salıverildiler...

George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı 00:25

George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı

Oscar ödüllü Amerikalı aktör George Clooney 2013 yılında iki ortağı ile birlikte kurduğu tekila şirketi Casamigos'u 1 milyar dolara sattı.Markanın yeni sahibi, dünyanın en büyük alkollü içki üreticilerinden Diageo, daha ..

  • PengoTV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay ve Ateşböceği Final Şoku 01:01

Dolunay ve Ateşböceği Final Şoku

İki Yalancı ve Deli Gönül dizilerinin final yapmasının ardından sevilen dizi Dolunay ve Ateşböceği'nin de 2 ay sonuda final yapacağı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Klavye Delikanlıları 1.Tanıtım Fragmanı 01:20

Klavye Delikanlıları 1.Tanıtım Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dans Kapışmasında Pantolonu Yırtılan Araba Satıcısı 00:39

Dans Kapışmasında Pantolonu Yırtılan Araba Satıcısı

Kanada'lı araba satıcısı iki adamın dans kapışmasında yırtılan pantolon faciası kameralara böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Adnan Hocalarını Etkilemek İçin Kapışan Kedicikler 02:11

Adnan Hocalarını Etkilemek İçin Kapışan Kedicikler

Adnan Oktar'ın iki güzel kediciği program esnasında çalan müzik ile coşup hocalarının karşısına geçip etkilemek için hayli çaba göstermişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sergio Ramos'tan Rövaşata Gol! 01:35

Sergio Ramos'tan Rövaşata Gol!

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid, Ronaldo'nun iki, Sergio Ramos'un bir golüyle APOEL'i 3-0 mağlup etti. Sergio Ramos'un rövaşata golü büyük beğeni kazandı...

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi 00:36

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi

2 Rus denizaltısı Akdeniz'den gemi roketleri gönderdi, Suriye'de ISIS hedeflerine çarptı Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, iki Rus denizaltısı Akdeniz'den kalibr gemi füzeleri gönderdi ve Suriye'deki İslam ..