#Iki kişi

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Hamile Kadını Taciz Eden Sapık Yakayı Ele Verdi 03:40

Hamile Kadını Taciz Eden Sapık Yakayı Ele Verdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 10 Aralık öğle saatlerinde yanında iki çocuğuyla birlikte yürüyen Suriyeli hamile bir kadını taciz ettiği iddia edilen S.D., polisin başarılı operasyonu sonucunda kıskıvrak yakalandı...

  • BETA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimler Smear Testi Yaptırmalı 00:51

Kimler Smear Testi Yaptırmalı

Smear testi, rahim ağzı kanserlerinin erken teşhis edilmesi amacıyla yapılır. 21 yaş üzeri tüm kadınların yaptırması gerekir. İlk üç sene yılda bir kere yaptırılır. Bu üç taramanın da sonucu negatif çıkarsa sonrasında ik..

  • NABIZ tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümden Kıl Payıyla Kurtuldular 00:54

Ölümden Kıl Payıyla Kurtuldular

İki işçi yolda yürürken altından geçtikleri vinçten demir levha düştü. İşçiler kıl payıyla ölümden kurtulurken o anlar kameraya anbean böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Minimal İnvaziv Jinekolojik Ameliyat Nasıl Gerçekleştirilir 02:21

Minimal İnvaziv Jinekolojik Ameliyat Nasıl Gerçekleştirilir

Minimal invaziv cerrahide ameliyat karın içi açılmadan yapılır. İşlem, karna 5 mm'lik kesiler yapılarak özel el aletleriyle gerçekleştirilir. İki veya üç boyutlu görüntüleme sistemleri kullanılır...

  • NABIZ tarafından
  • 484 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı 00:46

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı

Saldırı Mısırın başkentinin güney eteğinde Helwan Şehri'ndeki Marmina kilisesinde gerçekleşti.Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesine Silahlı Saldırı Düzenlendi. Motosikleti en az iki silahlı Saldırgan Cuma günü Kahire'n..

Yüz Felci Nedir Yüz Felcinin Tipleri Nelerdir 01:38

Yüz Felci Nedir Yüz Felcinin Tipleri Nelerdir

Yüz felci, fasiyal sinir denen bir sinirin hastalanması sonucu ortaya çıkar. Yüz felcinin iki tipi var; santral tip fasiyal felç ve periferik fasiyal felç. Periferik yüz felci, soğuğa maruz kalma veya beyin sağı hücreler..

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Yüz Felcinin Belirtileri Nelerdir 01:15

Yüz Felcinin Belirtileri Nelerdir

Yüz felcinin iki türü var. Merkezi sinir sistemindeki bozukluklardan kaynaklanan santral yüz felcinde gözler kapatılabilir, ancak ağızda eğrilme olur. Periferik yüz felcinde ise hem gözler kapanmaz, hem de ağızda eğrilme..

  • NABIZ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar 02:18

Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar

Engelsiz Pedal Derneği üyeleri, İstanbul'dan Afyonkarahisar'a getirdiği iki tandem bisikletle görme engelli kardeşler Muhammed Mustafa ile Recep Başyiğit'e Frig Vadisi'nde unutulmaz bir heyecan yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 11. Bölüm 1. Fragmanı 00:40

Kadın 11. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Kayısı ve Kuru Üzümlü Hoşaf Komposto Tarifi 03:02

Kayısı ve Kuru Üzümlü Hoşaf Komposto Tarifi

Hoşaf Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı dolusu kuru üzüm 1 su bardağı dolusu kuru kayısı 1 su bardağı seker 2 litre su Alternatif olarak çubuk tarçın karanfil ve kabuğu soyulmuş tuzsuz bademde koyabilirsiniz. Hazırlan..

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Çatıda Sopayla Noel Baba'yı Bekleyen Adam 00:59

Çatıda Sopayla Noel Baba'yı Bekleyen Adam

Noel Baba'nın Geleceğine Nasıl İnanmış, Çatıya Çıkarken Bir İki Yudum İçmiştir. Görüntüde Noel Baba'nın Geleceğine İnanıp Tepelemek İçin Çatıya Çıkan Adamı İzlicez...

  • JET TV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Kavgasında Cüsseli Adamın Nakavt Olması 00:44

Sokak Kavgasında Cüsseli Adamın Nakavt Olması

ABD'de Sokak Ortasında Kavga Eden İki Kişiden İri Cüsseli Adam, Yediği Yumruklarla Kendini Yerde Bulmuş İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fıstık Gibi Maşallah 1970 Türk Filmi İzle 1:40:10

Fıstık Gibi Maşallah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Gazinoda çalışan iki arkadaş patronlarının işlediği bir cinayete şahit olurlar. Durum fark edilince sıra kendilerine gelmiştir. Patron ve adamları peşlerine düşerler. Onlar da kadın kılığına girerek sırf kadın..

İsrail Polisi Cips Yiyen Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldı 01:39

İsrail Polisi Cips Yiyen Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldı

İşgalci İsrail güçleri bir dükkanda çalışan iki genç ve yanlarında cips yiyerek onları seyreden bir Filistinli çocuğu zorla gözaltına aldı...

AMD Ryzen R5 1600 ve 1400 İncelemesi 16:54

AMD Ryzen R5 1600 ve 1400 İncelemesi

AMD'nin Ryzen serisi, R5 ailesine eklenen iki işlemci ile biraz daha genişledi. Seriye eklenen R5 1600, düşük güç tümekiti ile öne çıkarken, R5 1400 ise 4 çekirdekli ancak 8 izlek çalışabiliyor...

  • BETA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..