#Iki kişi

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

TÜRK ASKERİNİN TARİHE GEÇEN 3 EMSALSİZ OLAYI 10:12

TÜRK ASKERİNİN TARİHE GEÇEN 3 EMSALSİZ OLAYI

Abone olmak için tıklayın: nhttps://www.youtube.com/karakutuchannelnnBize facebooktan ulaşın__________:https://www.facebook.com/karakutukanali/nweb sitemiz _____________________:http://www.karakutukanali.com/ngoogle+ ___..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor 02:29

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor

Başkent'te iki yıl önce hunharca öldürülen Minik Eylül'ün davasında bu kez sanık avukatı koronavirüsü mazeret gösterip duruşmaya gelmedi. Mahkeme de duruşmayı erteledi. Ertelemeye Yağlıkara ailesi ve davayı takip edenl..

Hollanda'da Bisiklet Fırlatmalı Sokak Kavgası 00:55

Hollanda'da Bisiklet Fırlatmalı Sokak Kavgası

Hollanda'da iki grup arasında çıkan sokak kavgasına gençler ellerine ne geçtiyse birbirine fırlatmış. Bunlardan biride çevredeki bisikletler olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Küreklerin Konuştuğu Amele Kavgası 00:14

Küreklerin Konuştuğu Amele Kavgası

İnşaatta çalışan iki arkadaş bir mevzu yüzünden kavga etmeye başlamış. Kavgada ne tekme ne tokat kullanılmış , sadece kürekler konuşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinayet..

  • Tv Series tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi 01:34

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi

Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye sınır hattına göç etmek zorunda kalan İdlibli siviller ağır kış şartları altında yaşama tutunmaya çalışıyor.Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın aral..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor. 02:03

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na gi

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor.Bu tartışmasız kimsenin bilmediği bir dünya rekoru. Ancak Gü..

Tuna İpek - HARMAN (Official Video) 02:35

Tuna İpek - HARMAN (Official Video)

Tuna İpek’in yeni şarkısı HARMAN, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek , Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix : Jam Mastering : Rez Beat : Emde51 Kurgu : Sadık Hazırcı HARMAN Sözleri ; sigara ve..

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu 02:15

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu

Müdürümüz Prof. Dr. Elif Sertel NTV canlı yayınında UHUZAM hakkında bilgi verdi. İTÜ-UHUZAM, Devlet Planlama Teşkilatı’nın 1996 yılında İTÜ Uydu Yer Terminali-İTÜ-SAGRES (SAtellite Ground REceiving Station) adı altınd..

İffet Araba Camı Sahnesi -  İffet Türk Filmi 12:17

İffet Araba Camı Sahnesi - İffet Türk Filmi

Cemil, iffet'i kandırarak gezme bahanesiyle arabasına alıyor. Kır alana geldikten sonra da Cemil'in niyeti ortaya çıkıyor. İffet; Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrollerini paylaştığı 1982 yıl yapımı Türk Filmidir. İffet ..

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı 01:58

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik düzenlen operasyon sırasında Oktar ve örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer’in operasyon öncesi oturdukları villanın gizli geçidinden kaçtıkları anın görüntüler ortaya çıktı...

Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Antalya'da falezlerde hayatı pahasına hayat kurtaran müdahale 05:33

Antalya'da falezlerde hayatı pahasına hayat kurtaran müdahale

Antalya’da ailevi sebeplerden dolayı bunalıma giren şahsın falezler üzerindeki intihar girişimi bir vatandaş tarafından engellendi. Falezlerden düşme tehlikesi geçiren iki kişiyi polis güçlükle kurtardı...

Aşırı sıcaklardan dolayı kuruma noktasına gelen kanyondaki dereden yavru balıkları böyle kurtardılar 06:07

Aşırı sıcaklardan dolayı kuruma noktasına gelen kanyondaki dereden yav

Karabük'te fotoğraf sanatçısı ve doğa tutkunu iki arkadaş aşırı sıcaklıklardan dolayı Konarı kanyonunda kuruyan dere yataklarında ölmek üzere olan yavru balıkları kurtararak en yakında başka bir dere yatağına bıraktı...

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı 03:37

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı

Zonguldak'ta polis ekipleri araçlar ve sürücüler üzerinde denetimlerini sürdürdü. Daha önce ehliyeti alınan bir sürücü ise kontrol noktasına metreler kala araçtan inerek uzaklaşmaya çalıştı. Polisin dikkati sayesinde dur..

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti 03:08

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti

Adana’da daha önce 7 bin 150 liralık borcundan dolayı bir çifti alıkoyan şahıs, daha sonra iki çocuğunu pencere demirlerine kelepçeleyip aileye de fotoğrafını göndererek, çocukların böbreklerini satmakla tehdit etti. Ola..

Bacaklarıyla Tofaş İttiren Gençler 00:19

Bacaklarıyla Tofaş İttiren Gençler

Serdivan’da iki kişinin yolda kalan aracı halat bulamayınca bir başka aracın üzerinde bacaklarıyla iterek götürdükleri anlar bu kadarına da pes dedirtmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te 02:07

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te

Bir yol var; düne ya da yarına. Seç birini. #YarınaTekBilet 19 Haziran'da ilk defa sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 183 milyon ücretli kullanıcının far..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..