#Iki kişi

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sefa düşkünü dolandırıcılar! 03:07

Sefa düşkünü dolandırıcılar!

HEM VİCDANSIZ, HEM SEFA DÜŞKÜNÜ İKİ DOLANDIRICI... YAŞLI BİR ÇİFTİ KANDIRIP ALTINLARINI ALDIKTAN SONRA ÇİLİNGİR SOFRASINA OTURDULAR... TAM CİHANGİR MANZARASINDA, BALIĞIN TADINI ÇIKARIYORLARDI Kİ,,, HİÇ UMMADIKLARI BİR SÜ..

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!! 00:55

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!!

Metro istasyonundaki iki boksörün kavgası sonucunda boksörlerden biri tren raylarına düştü.O sırada gelmekte olan tren boksöre çarptı. Boksör, yüzünde sıyrıklar ve omzundaki çürükler ile hastaneye kaldırıldı...

Kazdağları'nın Gizli Güzelliği 01:38

Kazdağları'nın Gizli Güzelliği

Kazdağları'ndaki Gürgen Dağı ve Göknar ormanları. Bu iki doğa harikası sonbahar renkleri ile görenleri adeta mest ediyor..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Sosyete jinekoloğundan yeni skandal 01:54

Sosyete jinekoloğundan yeni skandal

SOSYETE JİNEKOLOĞU OLARAK BİLİNEN PROFESÖR DOKTOR FECRİ SEVİLEN, İKİ KADIN HASTASINA CİNSEL SALDIRI SUÇUYLA CEZAEVİNDEYDEYDİ... ÜNLÜ JİNEKOLOG BU KEZ DE, OĞLUNUN KIZ ARKADAŞINI TACİZ ETMEKLE SUÇLANIYOR.....

Film gibi operasyon! 01:16

Film gibi operasyon!

JANDARMA EKİPLERİ DENİZLİ'DE FİLM GİBİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI... DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN FİLYASYON EKİBİ KILIĞINA GİREN EKİP BİRİ KADIN İKİ ŞÜPHELİYİ, KALDIKLARI EVDE, BAKIN NASIL YAKALADI?..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi. Erdoğan, kutlama mesajında iki ülke ilişkilerine yönelik önemli değerlendirmelerde de bulundu. Erdoğan ayrıca seçimi kaybeden AB..

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!'' 03:58

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!''

Türkiye GP'sinin ilk antrenmanları 15. ve dördüncü sırada tamamlayan Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, İstanbul Park'ın yeni zeminini eleştirdi. Pek çok sürücü, yarış hafta sonundan sadece birkaç gün önce yapı..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı! 01:32

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı!

MASKESİZ GENÇ, CEZADAN KORKTU… AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK TABİİ Kİ… EKİPLERİN ELİNDEN İKİ KEZ KAÇAN O GENÇ, SONUNDA YAKALANDI…..

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Korona Aşısının Fiyatı Belli Oldu 01:11

Korona Aşısının Fiyatı Belli Oldu

BioNTech ile ABD merkezli ilaç şirketi Pfizer'ın geliştirdiği koronavirüs aşısının fiyatı belli oldu. İki doz halinde uygulanan aşının maliyeti açıklandı. Aşının tanesinin yaklaşık 280 liraya denk geldiği belirtildi...

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Rus eşinden çocuklarını kaçıran baba, yakalanmasından sorumlu tuttuğu arkadaşını 6 yerinden vurdu 01:55

Rus eşinden çocuklarını kaçıran baba, yakalanmasından sorumlu tuttuğu

Rus eşinden olan iki çocuğunu kaçırıp Suriyeli bir aileye teslim eden baba, çocukları ve kendisinin yakalanmasından sorumlu tuttuğu arkadaşını odun toplama bahanesiyle ormana çağırarak, 6 yerinden vurdu...

Satış Uzmanı Kuşçu Dayı 00:31

Satış Uzmanı Kuşçu Dayı

Güvercin pazarında getirdiği güvercinleri satmak isteyen adam yanına gelen gençlere iki dakikada güvercin satmayı başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kedilerin yaşam savaşı 02:04

Kedilerin yaşam savaşı

APARTMAN DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA İKİ KEDİ MAHSUR KALDI. İTFAİYE EKİBİ EVDEN ÇIKARDIĞI GARSON VE BENEK İSİMLİ KEDİLERİ HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIRKEN, 2 KIZ KARDEŞ DE CAN DOSTLARI İÇİN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI...

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler! 01:15

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler!

10 yaşındaki Muhammed Uğur Kaya bisiklet sürdüğü sırada komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Uğur Kaya bisikletini apartmanlarının garajına bıraktı. Bu sırada kavga ettiği arkadaş..

  • GÜL tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kızların Duvar Kıran Hareket Denemesi 00:17

Kızların Duvar Kıran Hareket Denemesi

Evde canları sıkılan iki kız arkadaş bir hareket denemiş ancak kızlar dengeyi sağlayamamış ve düşen kız duvarı kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bu da 'kaynak saç' dolandırıcılığı! 02:17

Bu da 'kaynak saç' dolandırıcılığı!

GÜZELLEŞİRKEN ÇİRKİNLEŞMEK BU OLSA GEREK... KUAFÖRÜ 5.5 SAAT UĞRAŞTIRIP, SAÇINA KAYNAK YAPTIRAN İKİ KADIN, PARAYI ÖDEMEDEN KAÇIP GİTTİ... BOŞA MESAİ YAPAN KUAFÖR, NASIL DOLANDIRILDIĞINI ANLATTI...