#Iki kişi

Kaza anı kamerada! 02:10

Kaza anı kamerada!

KAZA YAPTI, GÖZYAŞI DÖKEN KAZAZEDENİN İMDADINA, TESADÜFEN ORADAN GEÇEN HABERCİLER YETİŞTİ. ZİNCİRLİKUYU'DA DA İKİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ BİRBİRİNİ KAZAYA SÜRÜKLEDİ...

Kasiyere silah doğrultarak kasaları böyle boşalttılar 01:18

Kasiyere silah doğrultarak kasaları böyle boşalttılar

Esenyut’ta bir markete giren iki soyguncu kasiyere silah doğrultarak kasalarda bulunan yaklaşık 7 bin TL’yi alarak kaçtı. Yaşanan o anlarda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Lastik düşmanları! 01:38

Lastik düşmanları!

İSTANBUL KAĞITHANE'DE KOCA BİR MAHALLENİN YILBAŞI GECESİ ADETA ZEHİR OLDU... YENİ YILA DAKİKALAR KALA ORTAYA ÇIKAN İKİ MAGANDA, MAHALLEDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESTİ...

Polis bu hikayeyi beğendi! 01:21

Polis bu hikayeyi beğendi!

YAPTIKLARI UYUŞTURUCU SEVKİYATINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN İKİ ZEHİR TACİRİ, ANKARA NARKOTİK POLİSİNİN SIKI TAKİBİYLE YAKALANDI...

Fidan Nine'yi öldüresiye dövdüler 01:42

Fidan Nine'yi öldüresiye dövdüler

FİDAN NİNE... TAM 95 YAŞINDA... İSTANBUL'DA BİR EVDE YALNIZ YAŞIYOR. KAPISINI ÇALAN İKİ VİCDANSIZ, 'BELEDİYEDEN YARDIM GETİRDİK' YALANIYLA İÇERİ GİRİP ONA DEHŞETİ YAŞATTILAR... ÖLDÜRESİYE DÖVÜP, KOLUNDAKİ BİLEZİKLERİ ALD..

Kırıkkale’de feci kaza! 03:16

Kırıkkale’de feci kaza!

Kırıkkale’de bir otomobil, kavşaktan geçmeye çalışan bir ciple çarpması sonucu takla atıp 50 metre sürüklendi. İki gencin ölümden döndüğü feci kaza ve kaldırımda çocuğunu kucağına alarak kaçmaya çalışan bir annenin o anl..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı 01:25

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı

İzmir’in Bornova ilçesinde, depremde hasar aldıktan sonra alınan kararla yıkılan bir binanın demirlerini toplayan iki hurdacı grup, taşlı ve sopalı kavga etti. 2 kişinin yaralandığı kavra cep telefonuyla görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Sözde cumhurbaşkanı sözleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yine mahkemelik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri hakkında iki suç duyurusunda birden bulundu...

Koronanın uğramadığı 2 adres... 01:29

Koronanın uğramadığı 2 adres...

KİMSE KİMSEYE DARILIP GÜCENMEDİ; KOMŞU, AKRABA ZİYARETLERİNE ARA VERİLDİ. KURALLARDAN ASLA VAZGEÇİLMEDİ. VE İKİ ADRES KORONAYA KARŞI ZAFERİNİ İLAN ETTİ...

Et ve kemik parçalarıyla dolu çanta! 01:39

Et ve kemik parçalarıyla dolu çanta!

ÖLDÜRÜLDÜ... CESEDİ İKİ AYRI TORBAYA BÖLÜŞTÜRÜLEREK DEREYE ATILDI. İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE GİDEN EKİPLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI. SAKARYA EMNİYETİ YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE İŞLENDİĞİ TAHMİN EDİLEN CİNAYETİN SIR PERDESİNİ ARALAMAK ..

Donmamak için brandanın altında sabahladılar 03:48

Donmamak için brandanın altında sabahladılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çalışmak için gittikleri ormanlık alanda dönüş yolunda gece saatlerinde kaybolan iki genç, arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Buldukları brandanın altında sabahlayan gençler, sığındıkl..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp 02:31

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp

UĞUR TOLUN... 51 YAŞINDA BİR DOKTOR... İKİ GÜN ÖNCE, KARTEPE'YE GİDECEĞİNİ SÖYLEYEREK YOLA ÇIKMIŞTI... AMA ADETA SIRRA KADEM BASTI... KURTARMA EKİPLERİ ZORLU HAVA KOŞULLARINDA ONU ARIYOR.... ANCAK SHOW HABER EKİBİNİN DE ..

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

7 ayda 43 kilo verdi 02:47

7 ayda 43 kilo verdi

KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ SİZİ MOTİVE EDEBİLECEK BİR HABERİMİZ VAR..İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 96 KİLOYA ÇIKINCA, 'BU BÖYLE GİTMEZ' DEDİ... AMELİYATSIZ, REÇETESİZ, ÜSTELİK DİYETİSYENE BİLE BAŞVURMADAN 7 AYDA TAM 43 KİL..

Önce altınları sonra arabayı çaldılar 01:59

Önce altınları sonra arabayı çaldılar

İSTANBUL GÜNGÖREN'DE BİR AİLE DÖRT GÜN ARAYLA İKİ KEZ HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI...20 BİN LİRALIK ALTINLARI İLE 170 BİN LİRALIK ARABASINI HIRSIZLARA KAPTIRAN AİLE PERİŞAN OLDU.....

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi 02:13

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ MAHMUT TUNCER'İN KIZI GİZEM TUNCER'İN BAŞI FAZLA KİLOLARIYLA DERTTEYDİ... AMA AZMETTİ, İKİ BUÇUK AYDA TAM 45 KİLO VERDİ... BUNU NASIL BAŞARDIĞINI DA BİZE ANLATTI....

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum'' 02:33

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum''

Depremin merkez üssüne 3 mil uzaklıkta balık çiftliğinde balıkların bakımını yapmak için dalış yaptığını belirten Erencan Özkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: Deprem anında dalıştaydım, balıkları kontrol ediyordum, o an..

Çanakkale'de Baraja Sürüklenen Cipten Acı Haber Geldi 02:13

Çanakkale'de Baraja Sürüklenen Cipten Acı Haber Geldi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde baraja saplanan cipten acı haber geldi. Otomobilin baraj suyuna kapılması sonucu kaybolan iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Filiz Soydoğan Çiçek'in cesedi, ailesinin yürek yakan ferya..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

Kadın tetikçi hırsını alamadı 01:35

Kadın tetikçi hırsını alamadı

MOTOSİKLET KASKI TAKTILAR, EKMEK ALMAYA ÇIKAN OTO GALERİ SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR... İSTANBUL AVCILAR'DA BİRİ KADIN İKİ SALDIRGAN GÜNDÜZ VAKTİ 17 MERMİ SIKTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI...

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..