#Iki kişi

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı 01:38

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı

Konya-Karaman yüksek hızlı tren hattında 8 Şubat itibariyle test sürüşlerine başlanacak. YHT ile normalde 1 saat 15 dakika olan iki şehir arasındaki yolculuk süresi 35 dakikaya düşecek...

Otomobille ezmeye kalktılar 01:40

Otomobille ezmeye kalktılar

İSTANBUL ÜMRANİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER GELDİ BUGÜN... ŞEHİR EŞKIYALARI, İKİ ARKADAŞI KISTIRIP SİLAHLA YARALADI. YETMEDİ BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, OTOMOBİLLE EZMEYE KALKTI.....

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Tekneler cayır cayır yandı 01:42

Tekneler cayır cayır yandı

BİRİ 16, DİĞERİ 19 METRELİK İKİ TEKNE... BUGÜN İSTANBUL BEBEK SAHİLİNDE CAYIR CAYIR YANDI... 'EMEKLERİMİZ KÜL OLDU' DİYEN TEKNE SAHİPLERİ, O FACİAYI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ.....

Siirt'te Bir Köyde 2 Obruk Daha Oluştu 01:02

Siirt'te Bir Köyde 2 Obruk Daha Oluştu

Siirt'te 60 ve 5 metre çaplarında iki obruk daha oluştu. Köylüler yetkililerin bölgede inceleme yapmasını bekliyor...

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam 00:06

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam

Kar sonrası etraftaki karları küremek için kar küreği kullanan adam, bir iki denemeden sonra küreğin bir işe yaramadığını görünce adeta delirmiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Esenyurt’ta sopalı yol verme kavgası kamerada 02:58

Esenyurt’ta sopalı yol verme kavgası kamerada

Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan yol verme tartışması sopalı kavgaya dönüştü. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken kavgada bir kadın ise arada kaldı...

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Müşterinin dikkati yakalattı! 01:46

Müşterinin dikkati yakalattı!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN MÜŞTERİ TAKSİYE BİNDİ, ARAÇTA TUHAF BİR KOKU VARDI... TARTIŞMA ÇIKINCA KADINLARDAN BİRİ POLİSİ ARADI. YAPILAN ARAMADA BAKIN O TAKSİDE NE BULUNDU?..

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

Polis kovaladı, onlar yakaladı 01:54

Polis kovaladı, onlar yakaladı

İKİ OTEL ÇALIŞANI....MESAİLERİ BİTTİ, EVLERİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR. KOŞAN 2 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENİP YAKALADILAR. DAKİKALAR SONRA DA NE KADAR İSABETLİ BİR ŞEY YAPTIKLARINI ANLADILAR...

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

Trafikte İnatlaşan Sürücülerin Kavgası 01:06

Trafikte İnatlaşan Sürücülerin Kavgası

Seyir halindeki iki sürücü yol verme sebebi ile araçları ile inatlaşmış. İnatlaşma tartışmaya dönüşmüş ve sürücüler araçlarından inip kavgaya tutuşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
101 günlük şaka orucu bitti! 01:25

101 günlük şaka orucu bitti!

BURSA İNEGÖL'DEKİ BİR KAHVEHANEYE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE O KAHVENİN MÜDAVİMLERİNİN YÜZÜ İKİ KEZ GÜLDÜ... ÇÜNKÜ ÇAY KEYFİYLE BİRLİKTE ŞAKACI KAHVECİLERİNE DE KAVUŞTULAR...

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 454 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Önce ateşini ölçtü, sonra çaldı! 01:29

Önce ateşini ölçtü, sonra çaldı!

İKİ HIRSIZ BİR İŞ YERİNE GİRDİ, KASAYA YÖNELDİ, BİRİ PARALARI ALIRKEN DİĞERİ GÖZÜNE ATEŞ ÖLÇERİ KESTİRDİ, ELİNE ALDIĞI ALETİ ALNINA ÇEVİRİP BİR DE ATEŞİNİ ÖLÇTÜ, SONRA ONU DA ÇALDI.....

Bursa'da sokak kavgası! Ortalık savaş alanına döndü 00:17

Bursa'da sokak kavgası! Ortalık savaş alanına döndü

Bursa'da kalabalık iki grubun birbirine girdiği anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı...

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi 02:27

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi

İstanbul’un iki ilçesinde polis ekipleri tarafından sahte alkol imalathanelerine düzenlenen operasyonda 5 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi. Olayla bağlantılı 5’i yabancı uyruklu 7 şüpheli yakalandı...

Peruk hırsızlığı kamerada! 01:54

Peruk hırsızlığı kamerada!

HIRSIZLIĞIN PEK ÇOĞUNU GÖRDÜK AMA BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ.. İKİ KADIN , MÜŞTERİ KILIĞINDA GİRDİKLERİ DÜKKANDAN BİR TUTAM SAÇ ÇALDI. PERUKÇU O BİR TUTAMLA TAM 2 BİN 500 LİRA ZARARA UĞRARKEN, DÜKKANDA KADINLARIN HESABA KATMADIK..

Doktor vekil hayata döndürdü 01:58

Doktor vekil hayata döndürdü

ÖNCE AYNI UÇAKTA İKİ AYRI HASTAYA MÜDAHALE ETTİ. SONRA DA KALBİ DURAN MİNİK BİR BEBEĞİ HAYATA DÖNDÜRDÜ. MUCİZE GİBİ YOLCULUĞUN KAHRAMANI, AK PARTİ'NİN DOKTOR MİLLETVEKİLİ RECEP ŞEKER, HAVADAKİ PANİK ANLARINI VE YAŞANA..

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen 05:06

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..