#Iki kişi

İstanbul’da çok acayip bir olay! 01:38

İstanbul’da çok acayip bir olay!

Küçükçekmece'de park halindeki bir otomobil içerisinde kafasına poşet geçirilmiş halde erkek cesedi bulundu. Aracın arka koltuğunda ise açık halde iki piknik tüpü olduğu iddia edildi...

İstanbul Bebek'te Bir Teknede Aynı Günde 2 Kez Yangın Çıktı! İşte Detaylar 01:18

İstanbul Bebek'te Bir Teknede Aynı Günde 2 Kez Yangın Çıktı! İşte Deta

AYNI TEKNE BİR GÜNDE İKİ KEZ YANDI..

Kocamı sana kaptırmam kavgası! 01:56

Kocamı sana kaptırmam kavgası!

Bolu’da, iki kadın birbiri ile saç saça, baş başa kavgaya tutuştu. Dakikalarca süren kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Kavgaya karışan kadınlardan birisi fenalaşarak hastaneye kaldırılırken, diğeri de ifadesi alınmak ..

Abiye hırsızları kamerada 02:20

Abiye hırsızları kamerada

ALTIN, PARA, TELEFON DERKEN, HIRSIZLAR GECE KIYAFETLERİNE DE GÖZ DİKTİ... İKİ KADIN, İSTANBUL FATİH'TEKİ BİR MAĞAZADAN 3 ABİYE ÇALDI... ÜSTELİK O HIRSIZLIĞA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞUNU DA ALET ETTİLER.....

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ! 02:57

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ!

İstanbul Beylikdüzü'nde Bülent Aktaş, evlerinde eşi ve iki çocuğunu tabancayla ateş edip öldürdükten sonra intihar etti. Savcı ve polislerin çalışmalarının ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kald..

Ünlüler diken üstünde! 02:05

Ünlüler diken üstünde!

TAPUDA GÖREVLİ İKİ MEMUR, ÜNLÜLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİ, ÖZELLİKLE DE TAPU BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİP BAŞKALARIYLA PAYLAŞTI... ALEYNA'DA TİLKİ'DEN HÜLYA AVŞAR'A, SERENAY SARIKAYA'DAN YILDIZ TİLBE'YE TAM 136 ÜNLÜ, SIZINTI ŞOK..

Yabancı savaşçı polemiği 02:15

Yabancı savaşçı polemiği

RUS İŞGALİNDE 16. GÜN GERİDE KALIRKEN PUTİN İLE ZELENSKİ'NİN KARŞILIKLI SUÇLAMALARI DEVAM ETTİ. İKİ ÜLKE SAFLARINA YURT DIŞINDAN KATILAN LEJYONER SAVAŞÇILAR DA POLEMİK KONUSU OLDU..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

''Altın''dan hırsızlık çıktı! 01:32

''Altın''dan hırsızlık çıktı!

KUYUMCUDAN ÇEYREK ALTIN ALDI... PARA ARKADAŞIMDA KALMIŞ NUMARASIYLA DIŞARI ÇIKTI, SUÇ ORTAĞIYLA MOTOSİKLETE BİNİP KAYIPLARA KARIŞTI. POLİS İKİ HIRSIZI OLAY YERİNİN YAKININDAKİ BİR KIRAATHANEDE YAKALDI...

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi. 02:23

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi.

Samsun'da iki kardeş özel bir bankanın internet sitesindeki açık sayesinde tam 16 milyar lirayı kendi hesaplarını aktardı...

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Antalya'da Kaza Sonrası Şelale Gibi Su Aktı Bakan Şaştı Kaldı 03:03

Antalya'da Kaza Sonrası Şelale Gibi Su Aktı Bakan Şaştı Kaldı

Antalya'da iki otomobilin çarpışması sonucu cadde üzerinde bulunan su borusu patlayınca adeta şelale gibi su aktı. Oluşan manzara ise vatandaşlarda şaşkınlık oluşturdu...

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak 14:36

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak

Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de görüşecek. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakerelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye'de yüz yüze yapılacağını açıkladı. Cumh..

Berberi Dükkanda Kovalayan Maymun 00:53

Berberi Dükkanda Kovalayan Maymun

Tıraşa berbere gelen adam yanında iki maymununu da götürmüş. Maymunlardan biri berbere kafayı fena takmış ve dükkanda berberi koşturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig 05:46

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig

Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelen Aydınspor ile İsabeyli Şırlanspor maçı olaylı bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takımın taraftarları ve futbolcular arasında kavga çıkarken, tekme ve yumr..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı 00:52

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı

Düzce TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden demir levha yüklü tır takla attı. Kaza sebebi ile her iki şeritte uzun süre trafiğe kapalı kaldı...

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı 01:21

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı

Arnavutköy'de iki gün üst üste denize otomobil uçtu. Dün gece saatlerinden denize uçan araçlardan bir tanesi sabah saatlerinde dalgıç yardımı ile denizden çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi...