#Iki kişi

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama 01:16

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama

Bulgaristan'da gaz taşıyan bir yük treninde meydana gelen patlamada, en az 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kazaya, gaz taşıyan yük treninin son iki vagonunun yüksek gerilim hattına değmesinin yol açtığı tahmin ediliyor..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Aralarında 58 Yaş Olan Bir Kadın ile Ufak Bir Kız Hayat Hakkında Konuşursa 03:18

Aralarında 58 Yaş Olan Bir Kadın ile Ufak Bir Kız Hayat Hakkında Konuş

Birisi 65 diğeri sadece 7 yaşında. İki farklı dünyanın insanları olan ve aralarında 58 yaş farkın olduğu bu iki kişi hayata nasıl bakıyorlarmış, izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 4.744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video 09:48

2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video

Ailelerini desteklemek için para kazanan ve bunu yılan yakalayıp satarak yapan iki Asyalı çocuğun hikayesi iki günde 50 milyon kişi tarafından izlendi...

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.360 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..