#Iki kişi

2 Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Sıradışı Trafik Kazası 00:46

2 Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Sıradışı Trafik Kazası

Araba şoförü, arabayı geçmek için sollama yaparken karşıdan gelen kamyonla kafa kafaya geldi iki kişi hayatını kaybetti. İki Kişiyi Öldüren Korkunç Bir Kaza...

Siirt'te Meydana Gelen Sokak Kavgası 01:46

Siirt'te Meydana Gelen Sokak Kavgası

Siirt'te iki grup arasında çıkan kavgaya karışanlardan biri, bindiği aracıyla karşı grubun arasına daldı. Daha sonra iki grup arasında yaşanan kavgada, tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polisin, havaya ateş açarak ayırdı..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’un göbeğinde gasp anları kamerada 03:24

İstanbul’un göbeğinde gasp anları kamerada

Beyoğlunda marketten alışveriş yaptıktan sonra eve giden 50 yaşındaki kişi iki şahıs tarafından gasp edildi. Yere yatırılarak darp edilen adamın cebindeki 300 doları ve 125 lirayı gasp eden iki şüpheli kayıplara karıştı...

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı- 2 yaralı! 00:37

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı- 2 yaralı!

Kırıkkale'de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada iki kişi yaralandı...

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu 04:54

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu

Akmerkez’de objektiflere yansıyan Emine Ün soruları samimi bir şekilde cevapladı. Güzel sanatçının neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Emine Ün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Soruları yanıtlayan Ün, yılbaşını ailesi ile..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle 1:23:22

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle

Konusu : Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Maşa ile Koca Ayı  60. Bölüm - Mawa Kawa 07:56

Maşa ile Koca Ayı 60. Bölüm - Mawa Kawa

İki robot hikayesi - Bir Masha sunulan ve sadece gelişmiş bebek oldu, diğer Ev İşleri Bear götürüldü, ama o evde büyük bir olmaya çalıştı ve sadece araba bebek onun aniden uyanmış duygu onun yerine her şeyi koyar. Maşa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin 00:30

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin

Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gamsız, vurdumduymaz, pasaklı, dağınık ve çapkın... Saffet ise tam ..

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle 04:33

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30/04/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Osasuna – Deportivo La Coruna maçında; İlk yarıda iki takımda karsılıklı goller buldu ilk yarıyı 1-1 kapatan iki..

Beyaz Show- Hande Soral ve Bensu Soralın Güzellikleri 02:50

Beyaz Show- Hande Soral ve Bensu Soralın Güzellikleri

Beyaz Show'un 12 Mayıs yayınına katılan Hande Soral ve Bensu Soral güzellikleri ile önce Beyaz'ı, sonra da seyircileri kendilerine hayran bıraktı! Oyuncu olan iki güzel kardeş Hande ve Bensu Soral bu hafta Beyaz Show'un ..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zonguldak'ta Sokak Ortasında Saç Saça Kavga 01:17

Zonguldak'ta Sokak Ortasında Saç Saça Kavga

Zonguldak'ta sokak ortasında saç saça baş başa kavga eden iki kadını vatandaşlar güçlükle ayırdı. Terakki Mahallesi Acılık Caddesi üzerinde iki kadın saç saça baş başa kavga etti. Kavganın nedeni anlaşılamazken kavga ede..

  • JET TV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce