#Iki kişi

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma 00:56

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına a..

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti 01:08

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde esnaf PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıya isyan etti. Merkez Bağlar ilçesinde sabah Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, PKK'l..

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 00:50

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de Düzce, 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yaklaşık 30 saniye süren depremde 980 insan ölmüş, yaklaşık 5 bin kişi de yaralanmıştı...

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı 00:37

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı Adana Valiliği otoparkında bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı...

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı 01:45

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı

Mısır'ın başkenti Kahire'de Kıptilere ait bir Katedral'e düzenlenen terör saldırısında en az 25 kişi öldü 49 kişi de yaralandı. Saldırı nedeniyle Mısır'da 3 günlük yas ilan edildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgede to..

11 kişilik baraj 01:07

11 kişilik baraj

11 kişilik baraj futbolda kaleyi 11 kişi baraj kurdu..

Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı 00:49

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde ünlü eğlence mekanı Reina’da gerçekleştirilen silahlı terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybedetti, 69 kişi yaralandı. Reina saldırısını o sırada olay yerinde eşiyle birli..

  • PengoTV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor 01:33

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor

Fransız Robert Marchand, 105 yaşında bisikletle bir saatte en uzun mesafe kateden kişi oldu...

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı 04:53

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğrencileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 öğrenci öldü, 40 kişi yaralandı. Kaza, ilçe merkezi Otogar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere g..

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı 02:48

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı

Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çatbahçe köyüne bağlı Çavçük mezrası, bağlı bulunduğu Çatbahçe köyünden ayrılması için yapılan referandumda çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, 12 kişi ise gözaltına alındı...

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Reina Katliamı Davası''nda 5 Tutuklama Daha! 13:16

Reina Katliamı Davası''nda 5 Tutuklama Daha!

Olaylı gecede Reina katlimıyla alakalı olatak 5 kişi daha tutuklandı.Haberimizle ilgili tüm merak edilenler videomuzda,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı 01:23

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi ailelerinin yanına gitmeye çalışan 4 kişi yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı...

Rusya'da İnsanlığın Uğramadığı Sokak 00:24

Rusya'da İnsanlığın Uğramadığı Sokak

Çin'de Üzerinde tam 9 kişinin olduğu triportör, kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle triportördeki insanlar havaya savruldu. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

Taraftarlar Arasında Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı 01:29

Taraftarlar Arasında Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmir’de oynanacak Altay-Kocaelispor maçına gitmek için İzmit’te toplanan taraftarlar arasında çıkan kavgada boğazından bıçaklanan 1 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı...

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü 00:33

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü

Batı Afrika ülkesi Gana'da meşhur Kintampo Şelalesi'ne giden gençlerin üzerine dev bir ağacın devrilmesi sonucu en az 18 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Yetkililer, kurbanlardan bazılarının düşen ağaçtan d..

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce