#Iki kişi

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bay Bazan - 1. Bölüm - TRT Okul 10:43

Bay Bazan - 1. Bölüm - TRT Okul

Programda mizahi bir üslupla yabancılara Türkçe öğretilmektedir. Dünyaya Türkçe öğretmeye kararlı bir kişi, Bay Bazan TRT Okul'da...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

 Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı 01:44

Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı

Mudanya'da bir restoranda oruç tutmayan baba-oğul 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Alkışlarlayaşıyorum'da yer alan açıklamaya göre; saldırganların imalı afiyet olsun sözüne seferi oldukları açıklamasını yapan baba-o..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toplu Konutlar Hd İzle 1:30:01

Toplu Konutlar Hd İzle

Toplu Konutlar izle, Toplu Konutlar full izle, Toplu Konutlar hd izle, Toplu Konutlar türkçe dublaj izle, 2 kişi jimmy i öldürür. Polis araştırma için kaldığı apartmana gelir. Herkes biliyodur ama kimse polislere yardımc..

  Çaresiz Genci 'Ülkemde Ne Arıyorsun' Diye Ölümle Tehdit Etti 01:38

Çaresiz Genci 'Ülkemde Ne Arıyorsun' Diye Ölümle Tehdit Etti

Aracına aldığı genci ölümle tehdit ederken bir yandan da kameraya kaydeden vicdansız bir kişi... Ülkemden ne arıyorsun diyerek cebindeki parayı da almaya çalışıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı 01:35

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı

Bursa’da eşi ve 7 çocuğuyla birlikte çadırda yaşadığı öğrenilen bir kişi, yaşadığı sorunlar sebebiyle küçük kızını da yanına alarak intihar girişiminde bulundu. Şahsın üst geçitteki intihar girişimini izleyen bir araç sü..

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havai Fişeği Bomba Zanneden Juventus Taraftarları 01:17

Havai Fişeği Bomba Zanneden Juventus Taraftarları

italya'da kurulan dev ekranlarda maçı izleyen Juventus taraftarları, Havai fişek patlamalarını bomba sanınca ortalık kaos yerine döndü. Edinilen bilgilere göre 600 kişi yaralandı. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yabancıların Nusret Hakkındaki Düşünceleri (Türkçe Altyazı) 05:25

Yabancıların Nusret Hakkındaki Düşünceleri (Türkçe Altyazı)

Türkiye'de Nusret denince herkesin aklına tek bir kişi geliyor. Etinin lezzetiyle ünlenmiş olan Nusr-et Steakhouse'un sahibi olması bir kenara onu fenomen yapan aslında Instagram hesabından paylaştığı Dedi li içerikle..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017-Adem;Tek Görüşeceğim İnsan Sabriye 00:14

Survivor 2017-Adem;Tek Görüşeceğim İnsan Sabriye

Ademin Survivor bittikten sonra dışarıda ailemle tek tanıştıracağım kişi Sabriye açıklaması sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı 03:07

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı

Konya polisi tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik 43 ayrı adreste düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkarılan 51 kişiden 33'ü gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücade..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

Londra Saldırganlarının Polisler Tarafından Vurulduğu Anın Görüntüleri Yayınlandı! 01:00

Londra Saldırganlarının Polisler Tarafından Vurulduğu Anın Görüntüleri

8 kişinin hayatını kaybettiği Londra saldırısında İngiliz polislerin öldürdüğü 3 saldırganın o anlarına ait görüntüler yayınlandı. Videoda yoldan geçen bir kişiyi bıçaklamaya çalışan 3 saldırgan görünüyor...

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fantastik Dörtlü Film İzle 1:39:58

Fantastik Dörtlü Film İzle

Fantastik dörtlü film konusu, harika bir filmle karşınızdayız arkadaşlar. Filmi hatırlamayanlar için konusuna gelecek olursak alternatif bir evrene ışınlanmak isteyen dört kişi çok şaşırtıcı güçlere kavuşuyor. Tabi her b..

  • Tv Series tarafından
  • 27.532 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Canisi Heryerde Aranıyor 04:07

Kedi Canisi Heryerde Aranıyor

Adana'da kedi canisini her yerde arıyorlar Adana'da bir kedinin gözü ve makatının oyularak öldürülmesine tepki gösteren vatandaşlar, eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için mahallede nöbet tutuyor...

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

Türk ve Suriyeli Gençler Arasında Kavga 05:29

Türk ve Suriyeli Gençler Arasında Kavga

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Türk ve Suriyeli gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı...

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi 04:03

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi

Boğalar kampa girdi Sonbaharda yaylalardan alınarak kışı geçirmeleri için köylere getirilen ve ahırlarda bakılan boğalar, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan güreşlere hazırlık için ahırlarından çıkarıldı. Hayvanlarına b..

İntikam Film İzle 1:36:01

İntikam Film İzle

İntikam hd izle, Yıl 1870 ve ailesi öldürülen bir işçi sonunda intikamını almıştır. Lakin öldürdüğü kişi o vaktin en büyük çetelerinden birinin liderinin kardeşidir. Tür: 2015 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Western Fi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.343 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi  2 Yaralı 03:48

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi 2 Yaralı

Yayaya çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi: 2 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...