#Iki kişi

İstanbul'da Kuyumcu Soygunu 03:06

İstanbul'da Kuyumcu Soygunu

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz yüzleri maskeli 5 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanında yüklü miktarda ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Polis, olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı...

 Karşı Tarafa Saldırmak İçin Kemerini Çıkartan Adamın Sincap Gibi Zıplaması 01:11

Karşı Tarafa Saldırmak İçin Kemerini Çıkartan Adamın Sincap Gibi Zıpl

Alkollü olarak acil servise gelen kişilerle hasta yakınları arasında çıkan kavgada, güvenlik kamerasına kaydedilen görüntüler insanı derin düşüncelere sevk ediyor. Hastanelerde olmaması gereken görüntülerin sahne olduğu ..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Sosyal Medya Grubu Üyeleri ‘Suriyeli’ Tacizciyi Yakaladı 03:30

Sosyal Medya Grubu Üyeleri ‘Suriyeli’ Tacizciyi Yakaladı

Adana’da, kız tavlama videosu çekip internette yayımlayan Suriyeli uyruklu Muhammet Dimo, ‘Adana Çevirme Radar’ sosyal medya grubu üyeleri tarafından yakalandı. Suriye uyruklu Muhammet Dimo kendisi cep telefonuyla görünt..

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı 02:16

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu 00:26

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu

Sıcaktan bunalınca çırılçıplak soyundu İzmir'de çıplak adamı görenler gözlerine inanamadıİZMİR - İzmir'in Ödemiş ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi soyunarak dakikalarca en işlek caddede dolaştı...

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne 00:09

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne

Karşı kaldırımda bıraktığı çocuğunun sokakta fotoğrafını çekmesini isteyen annenin sosyal medya için yaptığı bu hareket görenleri hayrete düşürdü.Çocuğu fotoğrafını çekerken yürüyormuş gibi poz veren kadının umursamaz ta..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç 00:14

Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç

Videoda, bir elinde cep telefonunu tutarak kendisini kayda alan kişi diğer eliyle de gözünün içindeki eti kopardı. Kimsenin anlam veremediği video, izlenme pahasına gençlerin kendi bedenlerinden nasıl vaz geçebildiklerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis 01:03

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldı. Bıçaklı adamı ise bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirdi ve ona sarıldı. Anirut Malee isimli polis memuru yaptığı bu davranışla da insana bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü 01:08

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü

Onur Haftası kapsamında dünya çapında düzenlenen etkinliklerin en büyüğü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapıldı. Yürüyüş karnaval havasında geçti. Yüz binlerce kişi lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüellerin (LGBT) h..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi 00:33

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi

Yarıştırılan kızgın boğa boynuzlarıyla önce matadoru, sonra arenaya giren insanları tek tek boynuzladı. Kızgın boğanın gazabına uğrayan birçok kişi ağır yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı 02:17

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı

Torbacı olduğu iddia edilen şahsa kafede silahlı saldırı Beyoğlu'nda torbacı olduğu iddia edilen bir şahıs, kafeteryada otururken silahlı bir kişi tarafından vuruldu. Hafif yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, dehşet..

Göle Atlamak İsterken Toprağa Çakılmak 00:06

Göle Atlamak İsterken Toprağa Çakılmak

Brezilya'da bir kişi çıktığı tepeden göle atlamayı denemiş ancak ummadığı bir şekilde toprak zemine çakılmış...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce