#Iki kişi

1 Vs 1 Kazandıktan Sonra 10 Kişiden Dayak Yemek 01:17

1 Vs 1 Kazandıktan Sonra 10 Kişiden Dayak Yemek

Nerede olduğunu bilmediğim olayda 1e 1 kapışıp sonrasında 10 kişinin dalmasıyla eleman dayağı yiyiyor. Yine bunlar iyi bizdeki malumlar 1 vs 1 çıkmadan direk 10 - 15 kişi bıçaklarla, sopalarla saldırıyor. Bugün Antalya d..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymuna Yiyecek Olarak Patlayıcı Vermek 00:17

Maymuna Yiyecek Olarak Patlayıcı Vermek

Bangladeş'te insanlıktan nasibini alamamış birkaç kişi maymun beslenirken içine patlayıcı koydukları bir paket veriyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İlginç Futbol Barajı 01:07

Dünyanın En İlginç Futbol Barajı

Kale önünde öyle baraj kurulursa haliyle atılamaz o gol, ha bu arada spoiler, neyse 11 kişi durmakta haleci ile birlikte, ilginç ne varsa uzak doğuda var...

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı 1:38:34

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı

Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, 1994'te bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öld..

  • Tv Series tarafından
  • 2.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı 00:58

Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı

İstanbul Jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda “Baron” olarak tabir edilen örgüt liderinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin örgüt liderini takip için ameliyathane kap..

 Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı! 02:36

Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı!

Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı, Kerem Bürsin Yumruk Yumruğa Kavga Etti!Serenay Sarıkaya, Kendini Bilmez birkaç Kisi tarafından Tacize Ugradi.....

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak 00:21

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak

Eskişehir'de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı. Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yü..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan 02:07

Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan

Kayseri'nin Hisarcık kasabasında oldukça ilginç bir görüntü sosyal medyada yer buldu. Hisarcık beldesinde yaşayan bir kişi, sofrada yemek yerken kucağına gelen tavuğunu besledi...

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 10:56

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Leicester City'nin yeni evi Devler Ligi: 2-0 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında ilk maçta 2-1'lik skorla boyun eğdiği Sevilla'yı konuk eden Leicester City, rakibini 2-0'lık skorla devirerek çeyrek finale yüksel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çıktı 01:43

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çı

Güney Amerika ülkelerinden Peru'da, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen seller ve toprak kaymaları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 72'ye çıktı. Pasifik okyanusundaki ani sıcaklığın da etkisiyle oluşan sağanak ..

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de 00:33

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı...

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı 01:26

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı

Ege Denizi'nde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu 40 kişi yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8 Eylül'de lastik bot içerisind..

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı 01:26

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı

Hakkari'de kargo paketinde taşınan üç halının taban bölümüne dikilen ayrı bir bölmede gizlenmiş 14 kilo 795 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı...

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pazardakilerin Üzerine Duvar Böyle Devrildi! 00:20

Pazardakilerin Üzerine Duvar Böyle Devrildi!

Rusya'nın Balaşiha kentinde inşaat sahasındaki duvar pazardakilerin üzerine yıkıldı, 8 kişi yaralandı...

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

Bıçak ve Sopalarla Böyle Kavga Ettiler! 01:24

Bıçak ve Sopalarla Böyle Kavga Ettiler!

Antalya'nın Manavgat ilçesi otogarında bilet satışı nedeniyle çıkan tartışmanın bıçaklı sopalı kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi yaralandı...

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması 00:36

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması

ABD'nin Connecticut eyaletinde çift kişlik bir uçak iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak hızla irtifa kaybedip ağaca böyle çarpmış. Çarpışmanın etkisiyle takla atan uçak yere düşmüş şans eseri ağaç, uçağın hızını yavaş..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 00:36

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Kemal İnbaş, kendisini mağarada gören yerli ve yabancı ziyaretçilerin isteklerini kırmayar..