#Iki kişi

Noor - Gulabi 2.0 Video Song 02:24

Noor - Gulabi 2.0 Video Song

Gulabi Lyrics Tere ishq da nasha chadiya ve Mera dil hi tujhpe adiya ve (x2) Haal hua behaal hua Mera haal hua behaal (x2) (Gulabi.. hey..) Gulabi aankhen jo teri dekhi Sharabi ye dil ho gaya Sambhalo mujhko o mere ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Kızdırdığı Boğa Böyle Öldürdü! 00:39

Kızdırdığı Boğa Böyle Öldürdü!

İspanya'da boğa güreşi festivalinde bir kişi feci şekilde can verdi. O anlarda kamera kayıttaydı..

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

İzmir'de Feci Kaza Kamerada 01:53

İzmir'de Feci Kaza Kamerada

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöze bir aracın çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, aralarında orman işçilerininde bulunduğu 6 kişi yaralanmış ve bir orman işçisi ölmüştü. Feci ..

Doğalgaz Patladı  3 Yaralı 03:51

Doğalgaz Patladı 3 Yaralı

Bursa’da bir binada doğalgaz patlaması sonucu aynı aileden 3 kişi yaralandı...

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Karaman’da Trafik Kazası  2 Ölü 01:12

Karaman’da Trafik Kazası 2 Ölü

Karaman'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti...

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar 04:39

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar

Neyleylim Sen Yoksan Eğer Dünyanın Servetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Ahretin Cennetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Sahilleri, Kırları Neyleylim Sen Yoksan Eğer Yazı, Kışı Baharı Nede Haklıymış Meğer Aşk Uğruna Yalanlar S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Kerkük’te Türkmen Esnaflar Birliğine Roketatarlı Saldırı 01:09

Kerkük’te Türkmen Esnaflar Birliğine Roketatarlı Saldırı

Kerkük’ün Musalla bölgesinde bulunan Irak Türkmen Esnaflar Birliğine roketatarlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi yaralandı...

Çanakkale'de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı 00:54

Çanakkale'de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çanakkale'de, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan yabancı uyruklu 35 kişi yakalandı...

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Irak Ambarda En Az 6 Iraklı Asker Öldü 00:47

Irak Ambarda En Az 6 Iraklı Asker Öldü

Irak’ın Bağdat batısında bulunan Anbar bölgesinde İşidli(deaşlı) teröristlerle savaşan en az 6 Iraklı askerin öldüğü ve 16 kişi yaralandı...

Ağaç Kesmenin En Kolay Yolu 00:20

Ağaç Kesmenin En Kolay Yolu

Ağaç kesen birkaç kişi, ağacı keserken devrileceği yeri belirlemek için ilginç bir yol denedi. Ağaç, önüne koyulan tahta parçası ile kesildikten sonra direk aşağıya doğru kaydı..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Toplarla Konser Verir Gibi Org Çalmak 00:19

Toplarla Konser Verir Gibi Org Çalmak

Görüntüde eline aldığı toplarla etrafında 100 kişi varmış gibi ustaca çalan adamı izlicez.Bu güzel şovu alkışlıyoruz.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı 03:00

Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Bahçelievler’de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara ka..

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada 03:01

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Avcılar’da bir kişi hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazı kılar gibi yaptıktan sonra camide namaz kılan vatandaşın çantasını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...