#Iki kişi

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı 03:07

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde ülke genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için yapılan uygulamaların Kocaeli ayağında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 22 aranan kişi yakalandı...

Ava Giden Deniz Kırlangıçları Balıklara Yem Oldu 02:14

Ava Giden Deniz Kırlangıçları Balıklara Yem Oldu

Vahşi yaşamın acımasız olduğu gerçeğini bir kez daha deneyimleyebileceğimiz bir belgesel daha yayınlandı. BBC Earth bu kez de yemek için denizde avlanan deniz kırlangıcını konu olarak aldı. Av için giden kuş, dikkatsizli..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tapu Çetesine Operasyon 9 Gözaltı 01:15

Tapu Çetesine Operasyon 9 Gözaltı

Sahte belge ve evrak hazırlayıp gayrimenkul sahiplerini dolandıran ikisi kadın 9 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlılardan 5’i tutuklandı...

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı 00:52

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı

Esad güçleri tarafından Doğu Guta’da bir okula yapılan saldırıda 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti...

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf) 00:52

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Polisten ‘Sarma’ Operasyonu 20 Gözaltı 03:42

Polisten ‘Sarma’ Operasyonu 20 Gözaltı

Niğde’de KOM şube ekiplerinin 'Sarma' ismi verdikleri açık tütün operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı...

Mini Tanklarla Paintball Oynayan Gençler 00:53

Mini Tanklarla Paintball Oynayan Gençler

Paintball da savaş ortamı yaratmaya çalışan bir kişi ortama mini tanklar koyarak savaş ortamı hazırladı..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 15. Bölüm Fragmanı 00:48

Meryem 15. Bölüm Fragmanı

Meryem 15. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay'ın hain planı sonucunda Mahmut'un silahından çıkan mermi, ölüm sebebi mi oluyor? Meryem ve yakınları, doktorun ağzından çıkacak iyi haberleri hastanede bekler. Lakin doktor bu be..

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu 01:11

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu

Adana'da bir kişi, 1 saat önce işe başladığı restoranın deposunda ustasının 300 lira parasını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu 03:33

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu

Game of Thrones serisinde herkesin ele geçirmek için kanlı bıçaklı olduğu Demir Taht'ın bir replikasını hazırlayan kişi, oldukça basit bir video ile nasıl şarj istasyonuna çevirdiğini aşama aşama anlatmış...

Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki Darbe Girişimi Davası Başladı 01:00

Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki Darbe Girişimi Davası Başladı

Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe Karargahında meydana gelen olaylara ilişkin 244 kişi hakkında açılan davanın görülmesine Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı...

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Adana’da Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu 01:23

Adana’da Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu

Adana’da çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik yapılan operasyon çok sayıda kişi yakalandı...