#Iki kişi

Sezercik Fıstık Sıpa Vuycam Kıybacı 02:04

Sezercik Fıstık Sıpa Vuycam Kıybacı

Varlıklı ve ünlü bir işadamı olan Sedat, kendi fabrikasında işçi olarak çalışan güzel Sevim'le dünya evine girer. Bu evliliği başta Sedat'ın ailesi olmak üzere birlikte yaşadığı kuzenleri de kabullenemezler. Uzun yıllard..

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı 00:49

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı Yayınlandı. Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı 04:51

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı

Şişli’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü sağlık ekipleri tarafından çıkartılırken, araç içerisinden çıkartılan başka bir yaralı ise kaldırımda ambulans bekledi...

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Uçakta Şoke Eden Görüntü 00:27

Uçakta Şoke Eden Görüntü

30 bin feet yükseklikteki bir uçakta yolcunun çektiği görüntü izleyenleri şoke etti. Şili'de çekilen görüntüyü paylaşan kişi havayolu firmasının ismini vermezken düşük maliyetli bir havayolu firması ifadesinde bulundu...

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Merve Özbey Burcu Bi̇ni̇ci̇’ni̇n Adını Duyunca Bakin Ne Yaptı 03:03

Merve Özbey Burcu Bi̇ni̇ci̇’ni̇n Adını Duyunca Bakin Ne Yaptı

Merve Özbey dün akşam Harbiye’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Ünlü popçu Merve Özbey, 2.5 yıllık nişanlısı işadamı Murat Binici'nin ihanetiyle sarsıldı. Ünlü işadamının kalbini çalıp Özbey'den ayrılmasına neden olan ki..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur İhtarına Ateş Ederek Karşılık Verdiler 01:20

Dur İhtarına Ateş Ederek Karşılık Verdiler

Başkent’te polisin “dur” ihtarına ateş ederek karşılık veren kişiler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı, polis aracına çarparak duran otomobildeki bir kişi kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı...

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı 01:11

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında AFJET Afyonspor ile Bucaspor arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Bucasporluların koltukları söküp tribün boşluklarından atması üzerine Afyonspor taraftarı da Bucasporlula..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı 00:48

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı

Kuzey Avrupa’yı etkisi altına alan Ophelia fırtınası sebebiyle İrlanda’da okullar kapalı kaldı. Son 50 yılın en sert fırtınasını yaşayan İrlanda’da elektrik direkleri ve ağaçlar yıkıldı, 360 bin hanenin elektriği kesild..

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Zeki İnsanların Zorluklarla İmtihanı 05:37

Zeki İnsanların Zorluklarla İmtihanı

Zeki olmak zor helede karşınızda aklını hiç kullanmayı bilmeyen bir kişi varsa bu videoda bunları izlicez iyi keyifler..

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Köprülü Kavşaktan Alt Yola Düştü: 2 Yaralı 01:55

Otomobil Köprülü Kavşaktan Alt Yola Düştü: 2 Yaralı

Ankara’da köprülü kavşakta kaldırıma çarpan otomobil, kontrolden çıkarak alt yola düştü. Kazada biri ağır 2 kişi yaralandı...

Kartopunu Yapmayı Başaran Ezilmiş İnsanlar )) 00:10

Kartopunu Yapmayı Başaran Ezilmiş İnsanlar ))

kartopunu herkes yapar, ya durdura bilen kaç kişi var ! hiç mi :-DD..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Nedir 01:42

Fenomen Nedir

Hayranlık uyandıracak kadar dikkat çekici olan şey veya kişi. Son zamanlarda halk arasında kullanımı oldukça yaygınlaşan bu ifadenin kullanımına örnek olarak İnternet fenomeni ' ni verebiliriz. Bu ifade bahsedilen olgu..

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer 03:53

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer

A GENIUS mechanic has merged a 32ft houseboat with a three-wheel tractor to create the most unorthodox vehicle – an amphibious driving houseboat. In the summer of 2016, Theon Parseghian used a derelict 1967 houseboat and..

  • BETA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı 00:45

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı

Brezilya'da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada yolsuzlukla suçlanan Devlet Başkanı Michel Temer'in yargılanmasına izin vermedi. Brezilya’da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada Devlet B..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Sokak Ortasında Korkunç Cinayet 01:45

Adana'da Sokak Ortasında Korkunç Cinayet

Adana’da bir kişi darp edildikten sonra kafasına ve boğazına tabanca ile ateş edilerek öldürüldü...

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu 04:17

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu

E-5 Küçükçekmece mevkiinde tır önündeki arabaya çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası önce bariyerlere ardından önündeki araca çarpan tır yola devrildi. Yola devrilen tır nedeniyle yol kapanırken biri ağır 3 kişi..

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..