#Ikiye

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Hatalı Sürücü Kim? 00:46

Hatalı Sürücü Kim?

ABD'de bir TIR'ın otomobili ezdiği kaza sosyal medyayı ikiye böldü. Otomobil sürücüsünü suçlu bulanlarla TIR'ın bilerek arabaya çarptığını iddia edenler ikiye ayrıldı. Etiketler:..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Diregine Çarpan Şahin'in Acı Sonu 00:42

Elektrik Diregine Çarpan Şahin'in Acı Sonu

Gaziantep'te kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Şahin marka araç tabiri caiz'se yağ tenekesi (bizzat ben olay yerindeyim) direğe çarparak ikiye bölünüyor yaralılardan birisi ölmüş. Başımız sağolsun devlete sesleniyorum t..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada 01:19

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada

Adıyaman'da Dündar ailesinin oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan ve yalnız yaşayan R.K. isimli kadın ile yaklaşık 2 yıl önce başlayan tartışma ileri boyutlara gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde R.K. isimli kad..

Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Düğünde Klarnet Olmak 02:03

Düğünde Klarnet Olmak

Bulgaristan'da bir köy düğününde vatandaşın birisi düğünde çalan orkestradan memnun kalmamış olacak ki çalgıyı ortadan ikiye bölüp vermiş coşkuyu. İniş-çıkışlardan belli ki gırnata konusunda çok boş birisi değil kendisi...

  • Cowboy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı 05:11

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı

İnsan gücüyle kırmanın neredeyse imkansız olduğu inşaat demiri Gavin Free ve Daniel Gruchy'nin deneyinde ortadan ikiye ayrıldı. Ağır çekimde kaydedilen o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mane Dev Maçı Aldı 02:33

Mane Dev Maçı Aldı

Mane Sazı Ele Aldı! Liverpool, Premier Lig'de haftanın maçını kazanan takım oldu. Tottenham'ı 2-1 yenen Kırmızılar'da yıldızlaşan isim Sadio Mane'ydi. Afrika Uluslar Kupası'nda gitmesiyle Liverpool'daki düşüşün başlamas..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

At, Midilliye Böyle Çifte Attı 00:45

At, Midilliye Böyle Çifte Attı

Ortada yerinden kımıldamayan midillinin etrafından dönen atın hareketleri ilk etapta yakınlaşmak için sanılıyor. Tatlı bir arkadaşlığın görüntüsüne şahit olacağını düşünen izleyici, videonun sonunda resmen şoke oluyor. M..

  • PITIRCIK tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Kasap Satırını 1000 Derecede Kor Hale Getirip Baruta Sokmak 03:40

Kasap Satırını 1000 Derecede Kor Hale Getirip Baruta Sokmak

Çeşitli nesnelerin yakılarak ikiye kesildiği ve parçalandığı videoda, bir tabak içindeki barut tozuna kızdırılmış kasap satırını böyle soktu..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü 01:10

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü

Fransa'daki 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterilerine cumhurbaşkanlığı seçimleri damgasını vurdu. Sendikalar, ikinci tura kalan adaylardan Emmanuel Macron ile ilgili ikiye bölünse de aşırı sağcı diğer aday Marine Le Pen'e karş..

Gençlerin Yeni Gözdesi Stres Çarkı 02:52

Gençlerin Yeni Gözdesi Stres Çarkı

Piyasaya çıktığı günden itibaren çocukların gözdesi olan stres çarkları adeta yok satıyor. Ancak gençler stres çarklarının, iyi gelip gelmediği yönünde ikiye bölündü...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Voleybol Kuralları 01:24

Voleybol Kuralları

Voleybol Kuralları demeden önce voleybol oyunundan bahsetmek gerekir. Voleybol oyunu bir file ile ikiye ayrılmış bir voleybol saha ölçüleri içerisinde oynanan bir oyundur. Voleybol kuralları ile topu file üzerinden geçir..