#Ikiye

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Waffle Nasıl Yapılır 02:38

Waffle Nasıl Yapılır

Gelelim waffle nasıl yapılır? 1.2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı Süt, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ve 1 çimdik..

Biber Dolması Zeytinyağlı Tarifi 03:56

Biber Dolması Zeytinyağlı Tarifi

İşte İstanbul usulü zeytinyağlı biber dolması tarifim için malzemeler: 1 kilo ufak, düzgün ince kabuklu dolmalık biber 5-6 adet büyük boy soğan Yarım su bardağı kadar zeytinyağı 1 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığ..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı 06:57

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve A

Fırında kızarmış ballı kanat tarifi 1 kg tavuk kanat 1 yemek kaşığı bal (İsterseniz bir tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı ..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Sigara Böreği Tarifi  Sigara Böreği Nasıl Yapılır  Peynirli Sigara Böreği 02:47

Sigara Böreği Tarifi Sigara Böreği Nasıl Yapılır Peynirli Sigara Bör

SİGARA BÖREĞİ MALZEMELER 3 adet yufka 300 gr lor peyniri 15-20 sap maydanoz 1 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ TARİFİ Maydanoz ince kıyılır,lor peynirine ilave edilir ,yumurta kırılarak karıştırılır. 1 yufka ortada..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı 16:41

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı

Afrodit lakaplı Yeşilçam sanatçısı Banu Alkan yıllara meydan okurcasına kendinden söz ettirmeyi biliyor. Ünlü sinema sanatçısı Banu Alkan, bir döneme damga vuran isimler arasında. Geçmişte oynadığı filmler gişe rekorları..

  • BETA tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Kaya - Nefes 03:25

Emre Kaya - Nefes

Söz&Müzik: Emre Kaya Aranje: Alican Ozbuğutu, Özkan Meydan Mix-Masterıng: Dijital Meydan Nefes Şarkı Sözleri Kirletsem mi sindirsem mi? Yoksa elime bir kılıç alıp İkiye bölsem mi ? Canımı acıtana çöksem mi? Şeytan ge..