#Ileri sürülen

Yavrularını Hizaya Sokan Anne Köpek - Disiplin Şart 02:39

Yavrularını Hizaya Sokan Anne Köpek - Disiplin Şart

Alman disiplini bu olsa gerek. Çılgın atan yavrular, annenin höt zötü ile bir anda sessiz birer yer yastığına dönüşüyorlar. Bir ara terlikte fırlatacak mı acaba diye bekledim ama o kadar ileri gitmedi. Üstelik bunu yapan..

  • JET TV tarafından
  • 293 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada 01:19

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada

Adıyaman'da Dündar ailesinin oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan ve yalnız yaşayan R.K. isimli kadın ile yaklaşık 2 yıl önce başlayan tartışma ileri boyutlara gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde R.K. isimli kad..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Bayrağına Ağır Hakaret 07:00

Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Bayrağına Ağır Hakaret

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyada Türk bayrağına “Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı” diye hakaret ettiği ileri sürüldü, savcılık ise soruşturma başlattı...

  • BETA tarafından
  • 280 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Ekonomiler Arasında Aşı Savaşları Başladı 01:46

Büyük Ekonomiler Arasında Aşı Savaşları Başladı

Büyük ekonomiler arasında aşı savaşı başlamış gibi görünüyor. Başta Amerika olmak üzere birçok ülke Rusya’nın aşısının güvenli olmadığını ileri sürdü...

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü böyle savruldu 01:01

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü böyle savruldu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde otomobilin motosiklete çarptığı kaza anbean güvenlik kameraların yansıdı. Kazada otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü metrelerce ileri savruldu...

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüpheliler yakalandı 00:21

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüphelile

Kartal’da kendilerini “polis” gibi tanıtıp telefonla aradıkları yaşlı çifte adlarının FETÖ’ye karıştığını ileri sürerek para isteyen İranlı şüpheli suçüstü yakalandı. Zanlı ile irtibatlı 2 kişi başka bir operasyon ile ya..

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu 06:35

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu

Antalya’da yaşayan İbrahim Aydemir, gezdiği 52 ilden içerisinde meteor ve değerli olduğunu ileri sürdüğü 7 bin taş topladı. Bahçesini açık hava taş müzesine çeviren Aydemir, topladığı taşların değerlendirilmesini talep e..

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası 03:05

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası

Kağıthane’de, park halindeki midibüsün kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldığı ileri sürüldü. Midibüsten yükselen alevler yanındaki iş yerine sıçrarken, iş yerinin dış cephesi tamamen yandı...

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası 05:17

Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Farima ve Rabia arasında çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kısmetse Olur'da şimdiye kadar yaşanan en ciddi kavgalardan biri olan bu durum, iki adaya nası..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir! 01:32

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir!

Antalya'da bir binanın giriş katında yangın paniği yaşandı. Bina boşaltılırken içeride mahsur kalan Caner Tutar, vatandaşlar tarafından demir korkuluklar sökülerek kurtarıldı. Olay sonrası kiracı Caner Tutar, ev sahibini..

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı! 02:46

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı!

Tokat'ta bir kişini eşini ve birlikte kaçtığını ileri sürdüğü öz kardeşini otobüs terminalinde kurşun yağmuruna tuttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

2:07:27

"KOVİD-19 SADECE BİR FRAGMAN"

-Bill Gates, devletleri biyolojik saldırıyla mı tehdit ediyor? -Bilim insanlarının Zombi mantar salgını uyarısı ne anlama geliyor? -mRNA aşılarını yapan Biontech firması Almanya’yı neden terk ediyor? -Bilim insanları, Kı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Chappie Film İzle 2:00:19

Chappie Film İzle

İleri ki bir zaman dilimini anlatan film, güçlü mekanik robotlardan oluşturulmuş polisler şehri ele geçirmiş ve insanları da yönetmeye çalışmaktadırlar. Ancak, insanlar bu durumdan kesinlikle hoşlanmazlar ve baskıcı robo..

  • Tv Series tarafından
  • 10.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları! 01:05

İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları!

Hyundai'nin performans serisi olan N kolunun üyesi yeni i30N, standart ve performans paketli olarak iki versiyon olacak. İki versiyon da 2.0lt turbo dört silindirli motora ve 6 ileri manuel şanzımana sahip. Standart vers..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti 05:33

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti

Çin devlet televizyonu, Çinli bilim insanlarının NASA'nın imkansız dediği, yakıt kullanmadan itiş gücü sağlayabilen EmDrive motoru ürettiğini ileri sürdü.Çin devlet televizyonu CCTV'ye göre, Çinli bilim insanları NASA ta..