#Ileri sürülen

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası 02:50

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası Fatih Balat sahilde zabıta olduğu öne sürülen sivil giyimli kişiler ve bir seyyar satıcı arasında kavga çıktı...

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası 00:42

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası Mısır merkezli bir televizyon kanalı, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi yaralandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler yayınladı...

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi 00:09

Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi

ABD'nin Los Angeles kentinde Kevonte Dekorey Austin tarafından sürülen çalıntı kamyonet 185 km/h hız ile kaza yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi 07:15

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resmi Twitter hesabı üzerinden parti içi muhaliflere yönelik sert çıkışı, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Sinan Oğan ve Meral Akşener’in başın..

Yunan Adasına Kaçmak İsterken Yakalandılar 00:44

Yunan Adasına Kaçmak İsterken Yakalandılar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi oldukları öne sürülen 9 zanlı, Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı. Devam eden operasyonda sonradan 2 zanlı daha ..

Fetö'nün  Yargıtay İmamı  Kuseyri'nin Eşinden Müştekilere Tehdit 01:33

Fetö'nün Yargıtay İmamı Kuseyri'nin Eşinden Müştekilere Tehdit

FETÖ'nün Yargıtay imamı olduğu öne sürülen Kuseyri'nin de yargılandığı davanın görüldüğü mahkeme salonunun dışında, Kuseyri'nin eşi Bedia ve kardeşi Cem Kuseyri, müştekiler Öztürk ve Akgeyik'i Bu yaşadıklarınız daha b..

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı 00:33

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü'nde yasak olmasına rağmen elektroşok yöntemiyle suya elektrik akımı vererek balık avladığı öne sürülen 2 kişi yakalandı. Şahıslara kişi başı 4 bin 650 lira olmak üzere toplam 9..

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler 02:28

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler

İstanbul'da bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, sınıfta öğretmenin de bulunduğu sırada öğrenciler, bira içip bunları kaydettiler, sonra da internette yayınladılar. Skandal görüntüleri, sansürleyerek yayınlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca 02:20

Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca

Defnedildikten yıllar sonra köyüne döndüğü öne sürülen Mustafa Yılmaz, Mezardan neden çıktınız? sorusuna verdiği cevapla sunucu Zahide Yetiş'i şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Ali Eyüboğlu Ayşe Hatun Önal Arasında Aslında Ne Oldu 08:05

Ali Eyüboğlu Ayşe Hatun Önal Arasında Aslında Ne Oldu

Ayşe Hatun Önal, kendisine hakaret edip şantaj yaptığını iddia ettiği yazar Ali Eyüboğlu ile adliyelik oldu. “Kriminal dosyalarını ortaya çıkartırım” diyerek Önal ' ı tehdit ettiği öne sürülen Eyüboğlu hakkında iddianame..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domuz Avı 06:00

Domuz Avı

Kış harikalar diyarında ücretsiz aralıklarla sürülen yaban domuzu avı..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlayan Bilgisayar Yangın Çıkarttı 07:31

Patlayan Bilgisayar Yangın Çıkarttı

Edremit ilçesindeki 5 katlı apartmanın 2’nci katında bilgisayar patlaması sonucu çıktığı öne sürülen yangında, apartmanda bulunan 5’i polis ve itfaiye personeli olmak üzere toplam 20 kişi dumandan etkilendi...

Şerefsiz Taciz Ettiği Çocuklara Para Vermiş 05:33

Şerefsiz Taciz Ettiği Çocuklara Para Vermiş

İzmir Dikili’de özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunun temizlik görevlisinin cinsel istismar sonrasında bazı çocuklara para verdiği, zihinsel geriliği olduğu öne sürülen öğrencilere de istismarda bulunduğu iddiaları yer..

  • BETA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce