#Ileri sürülen

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı 12:42

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Beyaz renk Göz altı Primer Mac Prep & prime fast Respone Eye Cream Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no Light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever..

Hamiyet Akpınar Bengü Hodri Meydan Albüm Makyajı 06:15

Hamiyet Akpınar Bengü Hodri Meydan Albüm Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondöten Mac Face & Body no 5 Fırça Makeup For Ever no 148 Kapatıcı Mac pro Conceal Correct Palette/ Medium Fırça Makeup For Ever Göz kremi Mac prep & prime Fast Respone Eye Cream Concealer Mac Prep ..

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Kullanılabilir 08:20

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Ku

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever sarı renk Gözaltı kremi Mac prep & prime Vibrancy eye Fondöten Mac Face & Body no c 2 Fondöten fırçası Makeup For Ever no 148 Concealer Mac prep prime higlighter radiant rose Con..

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı 10:22

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondoten Mac mineralize skinfinish no 20 Fondoten fırçası Makeup for ever no 152 Concealer Makeup for ever lift no 2 Concealer fırçası Mac no 286 mac prep prime transparan pudra Far paleti Smashbox dub..

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj 11:03

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj

KULLANILAN MALZEMELER Primer Mac Prep & Prime sarı renk Fondoten Mac mineralize skinfinish no nc 20 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Pro Palette önce pembe renkli baz, sonra no 15 Concealer fırçası ..

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi 01:57

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi

Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25 gram kakao (ufak paketlerden 1 paket) 3 yemek kaşığı ekmeğe sürülen çikolata (nutella – sar..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo - Meczup (HD) 04:49

Can Bonomo - Meczup (HD)

Bir meczup hali yaman İçmemiş kalmış harman Deliye dönmüş ondan Dönme ey meczup uyan Dermiş hep aşklar yalan Korkmam oyunlarından Sona gidermiş her an Gitme ey meczup uyan En ileri durma meczup seni de üzerler Kimileri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

İnek Sağım Robotu 03:09

İnek Sağım Robotu "Kaffi Kú" İzlanda

Kaffi Ku, Restoran Eylül 2011'de açıldı ve beklentilerini aştı. Burayı özel kılan yeri büyük ve en ileri teknolojiye sahip bir ahır hava olmasıdır. Ön Salondan 30 kişi , ineklerin sağım robotlarının nasıl çalıştığını iz..

  • Cowboy tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı 00:56

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı

Dresden'de Fatih Camisi ve Uluslararası Kongre Merkezi'ne 29 Eylül'de el yapımı iki patlayıcı yerleştirmekle suçlanan 29 yaşındaki zanlı yakalandı. Zanlının İslam ve yabancı karşı Pegida hareketi üyesi ileri sürüldü...

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

GENERATION IRON 2 Trailer (2017) Bodybuilding Documentary Movie 02:40

GENERATION IRON 2 Trailer (2017) Bodybuilding Documentary Movie

Generation Iron 2 Movie Trailer Hakkında Vücut geliştirme süper starları Calum Von Moger, Kai Greene, Big Ramy, Rich Piana ve Iris Kyle. Generation Iron 2, bu kitlesel canavarların fiziklerini bir sonraki seviyeye taşıma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Frizbi Fantezi Dalında Uçmuş Yetenek 00:07

Frizbi Fantezi Dalında Uçmuş Yetenek

Hoşça vakit geçirme amacıyla oyuncular arasında ileri geri atılan plastik disk , Frizbiyi Yeteneğiyle Konuşturan Adamı İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbaros'un Serbest Kalma Hayali Nasıl Suya Düştü? 05:10

Barbaros'un Serbest Kalma Hayali Nasıl Suya Düştü?

Terzi yamağı olarak bilinen Barbaros Sansal, attığı tweet yüzünden tutuklandı.Bu tweeti kendisinin atmadığını ileri süren terzi yamağının yalan iddiaları ise savcı tarafından ispatlandı.Ünlü modacının tutukluluk hali dev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  61. Bölüm - Mawa Kawa 07:28

Maşa ile Koca Ayı 61. Bölüm - Mawa Kawa

Mucizeler büyülü bir zaman geliyor! Mary ileri Yılbaşı podarkov- yeni bebek ve oyuncak için arıyor ... ama onun eski arkadaşları ona suç almış gibi görünüyor. nasıl arkadaşlık korumak ve yılbaşı isteklerine peşinde eski ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya Marşı Orkestralı 03:22

Sakarya Marşı Orkestralı

Hürmet sana, ey şan dolu sancağım Baştan başa arza hâkim ol şahım Türk Ordusu, Türk Ordusu sayende Sakarya’da kurtuldu şan otağım Dünyalara bedeldir mah cemalin Allah’ıma emanettir Kemal’im! O sevimli yüzün asla solmas..

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası 00:51

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası

​Tip III dil bağı, Tip II' ye göre daha geride olan ve dilin ucunda çatallanmaya neden olmayan dil bağı türüdür. Genellikle ileri yaşlarda fark edilir. Hızlı konuşma esnasında netlik bozulması, dili dışarıya çıkarırken z..

  • SAGLIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Intel'den Dev Satın Alma - Corporate 00:35

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate

Intel, İsrailli sürücüsüz otomobil teknolojisi firması Mobileye'ı 15,3 milyar Dolara satın alıyor. Bu rakamlar, Amerikalı mikroçip üreticisi hisseler için cuma günkü kapanışın yüzde 35 üzerinde bir fiyat vermiş oldu. Ge..